八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

大家好.........
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 16, 2006 6:19 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
創世天使 寫到:
小花 寫到:
我地一定唔會對住你笑..只係會偷偷笑.. 大笑 大笑 大笑 [/color]
要笑就大聲的笑出來,不要偷偷的笑,憋著難受 露齒而笑

無錯.....要笑就大聲的笑出來......不過肥佬哥就成日話人地笑得難聽..............哼! 傷心流

唔係咩? 吐舌頭
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 16, 2006 6:21 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
創世天使 寫到:
肥佬 寫到:
煲東瓜.............
對也! 醜醜是個靚女而叻弟是個帥哥! 他們都是這裡的金童玉女! 渴望
偶已經知道錯了,偶誠心誠意的向醜醜姐姐道歉,希望醜醜姐姐原諒偶。 尷尬 尷尬 尷尬

偶知道醜醜靚女是不會怪妳的! 唔係咩呀

咩唔怪呀........................... 極度激動的 "褸"呀...................不過一秒咁多啦..... 唔係咩呀

係呀? 露齒而笑
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 16, 2006 6:22 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
創世天使 寫到:
肥佬哥哥 醜醜;你們兩就不要再討論這個讀法和寫法的問題了,這個話題就到此結束,再討論就該變成吵架了。。。。 尷尬

煲東瓜..........
妳是天使, 有一顆善良的心, 一定不喜歡看到別人吵架. 不過妳放心好了, 我們越是吵架, 我們的感情就會越好! 吐舌頭

ha~~~~這是我倆在此的溝通方法已而..................不用擔心~

之唔係? 吐舌頭
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 16, 2006 6:40 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
創世天使 寫到:
小花 寫到:
我地一定唔會對住你笑..只係會偷偷笑.. 大笑 大笑 大笑 [/color]

無錯.....要笑就大聲的笑出來......不過肥佬哥就成日話人地笑得難聽..............哼! 傷心流

唔係咩? 吐舌頭

真摰的笑聲不知幾好聽~~ 吐舌頭
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 16, 2006 6:40 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
創世天使 寫到:
肥佬 寫到:
煲東瓜.............
對也! 醜醜是個靚女而叻弟是個帥哥! 他們都是這裡的金童玉女! 渴望
偶已經知道錯了,偶誠心誠意的向醜醜姐姐道歉,希望醜醜姐姐原諒偶。 尷尬 尷尬 尷尬

偶知道醜醜靚女是不會怪妳的! 唔係咩呀

咩唔怪呀........................... 極度激動的 "褸"呀...................不過一秒咁多啦..... 唔係咩呀

係呀? 露齒而笑

無錯~ 拍手
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 16, 2006 7:17 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
創世天使 寫到:
小花 寫到:

唔係咩? 吐舌頭

但....... 如果唔係呢? 吐舌頭
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 一月 17, 2006 4:17 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
創世天使 寫到:
小花 寫到:

唔係咩? 吐舌頭

無你咁假, 笑左都唔話人地知.... 酷
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 一月 17, 2006 5:28 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
創世天使 寫到:
小花 寫到:

唔係咩? 吐舌頭

好過妳笑起上黎,個肚皮都唔郁! 吐舌頭  
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 一月 17, 2006 6:27 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
創世天使 寫到:
小花 寫到:

唔係咩? 吐舌頭

你又知~ 酷
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 一月 18, 2006 6:13 am    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
肥佬 寫到:
醜醜 寫到:
創世天使 寫到:
小花 寫到:

唔係咩? 吐舌頭

你又知~ 酷

乜唔知呀? 因為妳著露臍裝! 拍手
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁
7頁(共8頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票