八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

再講洗衣球
前往頁面 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 生活錦囊
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 10:41 am    文章主題: 再講洗衣球 引言回覆

睇過好多COMMENT 都係讚喎, 好似真係幾好, 不過要成幾舊水一個, 要用兩個會有更好效果.

但係洗衣粉幾蚊盒, 要幾耐先 BREAK EVEN 到? 流

睇片:

http://www.youtube.com/watch?v=i7xEutksN9s&feature=player_embedded
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 11:22 am    文章主題: 引言回覆

我係買呢隻俾仇家用, 一年大約要4樽

SA8 濃縮洗衣液 (4 公升) $454.00
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 11:23 am    文章主題: 引言回覆

http://www.amway.com.hk/amwayNew/html/chi/product/cata_02.asp?cate_id=1010&prd_id=3278
回頂端
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 11:26 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:

乜你d洗衣液咁貴 流 流
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 11:35 am    文章主題: 引言回覆

QQKK 寫到:
Carmen 寫到:

乜你d洗衣液咁貴 流 流

我自己用 Amway 既 SA8超濃縮洗衣粉(3公斤) $198.00 已經超過25年

我覺得真係貴得黎有價值

因果時日日返工著制服

D衫點洗都唔會變黃變灰

尢其是白恤衫"洗衣液"因據稱更加唔會傷害到小朋友既皮膚

而且買兩盒可以用一年

最近改用
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 11:36 am    文章主題: 引言回覆

http://www.amway.com.hk/amwayNew/html/chi/product/cata_02.asp?cate_id=1010&prd_id=3
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 11:37 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
我自己用 Amway 既 SA8超濃縮洗衣粉(3公斤) $198.00 已經超過25年

我覺得真係貴得黎有價值

因果時日日返工著制服

D衫點洗都唔會變黃變灰

尢其是白恤衫

而且買兩盒可以用一年

最近改用"洗衣液"因據稱更加唔會傷害到小朋友既皮膚
回頂端
on_q_q
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 11:43 am    文章主題: 引言回覆

好睇幾時walmart有得買
買番黎試下先 唔係咩呀 唔係咩呀
閒人
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 3:47 pm    文章主題: 引言回覆

有無人試過呀?
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 一月 08, 2010 3:55 pm    文章主題: 引言回覆

閒人 寫到:
有無人試過呀?
你有冇聽書呀 酷 酷
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 生活錦囊 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  下一頁
1頁(共9頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票