八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

部 fuji f70 好似唔錯, 試機相
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 數碼天地
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 九月 03, 2009 9:12 pm    文章主題: 引言回覆

QQKK 寫到:
Carmen 寫到:
AIA 既九龍區新據點 !!!

唔係化 尷尬

係呀, 銅鑼灣區/尖沙咀區租金貴, 呢度租金平兼有無敵大海景

而家自己上市, 樣樣都唔可以大花筒, 重要做靚盤數..........
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 九月 03, 2009 9:15 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
QQKK 寫到:
Carmen 寫到:

唔係化 尷尬

係呀, 銅鑼灣區/尖沙咀區租金貴, 呢度租金平兼有無敵大海景

而家自己上市, 樣樣都唔可以大花筒, 重要做靚盤數..........
你唔會係呢度上班卦 驚愕 驚愕

呢度好狠隔攝架 流 流
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 九月 03, 2009 9:20 pm    文章主題: 引言回覆

QQKK 寫到:
Carmen 寫到:
QQKK 寫到:
Carmen 寫到:

唔係化 尷尬

你唔會係呢度上班卦 驚愕 驚愕

呢度好狠隔攝架 流 流

我地唔會.......因為我老闆住香港, 我老闆個老闆又係住香港..........
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 九月 03, 2009 9:22 pm    文章主題: 引言回覆

QQKK 寫到:
Carmen 寫到:

唔係化 尷尬

新消息:

尖沙咀客戶服務中心及繳費處遷址

位於尖沙咀海洋中心的客戶服務中心及繳費處已於2009年5月11日起遷往以下地址,查詢請致電友邦客戶熱線2232-8888。

客戶服務中心 - 九龍九龍灣宏泰道23號 Manhattan Place 1501室

繳費處 - 九龍九龍灣宏泰道23號 Manhattan Place 1501B室
回頂端
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 九月 03, 2009 9:26 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
QQKK 寫到:
Carmen 寫到:

唔係化 尷尬

新消息:

尖沙咀客戶服務中心及繳費處遷址

位於尖沙咀海洋中心的客戶服務中心及繳費處已於2009年5月11日起遷往以下地址,查詢請致電友邦客戶熱線2232-8888。

客戶服務中心 - 九龍九龍灣宏泰道23號 Manhattan Place 1501室

繳費處 - 九龍九龍灣宏泰道23號 Manhattan Place 1501B室

我張相果幢係 exchange tower, manhattan place 係另一邊 唔係咩呀
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期六 九月 05, 2009 10:39 pm    文章主題: 引言回覆

功德完滿, 部機已經還番比有勢力人士, 要睇淫像唯有寄望呀邊個出相, 欽此 拍手 拍手

仲有回答番其他觀眾問點解要放電腦學堂, 因為如果唔係咁我點可以事後改 title, 醒少少啦 露齒而笑 露齒而笑
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期六 九月 05, 2009 10:42 pm    文章主題: 引言回覆

愛 愛 多謝各位老友 !!!

愛 愛 聽日先做........要慢慢撚 !!!
回頂端
Tai Tam
管理員
管理員

發表發表於: 星期六 九月 05, 2009 11:43 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:

露齒而笑 露齒而笑
回頂端
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期六 九月 05, 2009 11:51 pm    文章主題: 引言回覆

Tai Tam 寫到:
Carmen 寫到:

露齒而笑 露齒而笑
科技恐懼症候群 露齒而笑
Tai Tam
管理員
管理員

發表發表於: 星期六 九月 05, 2009 11:57 pm    文章主題: 引言回覆

QQKK 寫到:
Tai Tam 寫到:
Carmen 寫到:

露齒而笑 露齒而笑
科技恐懼症候群 露齒而笑

使唔使食藥 大笑 大笑
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 數碼天地 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  下一頁
3頁(共12頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票