八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

我 俾 人 屈 呀 !
前往頁面 上一頁  1, 2

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
ll898
銀章會員
銀章會員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 9:51 am    文章主題: 引言回覆

講句公道話,睇番記錄,由7月22日到現在為止,版主在自己地頭祇出過一個post,如果在其它的論壇,早已比人ban左好耐,難得大哥大已有容人之量喇,自己仲唔醒,真係唔明白佢自己唸咩o野.
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 10:21 am    文章主題: 引言回覆

ll898 寫到:
講句公道話,睇番記錄,由7月22日到現在為止,版主在自己地頭祇出過一個post,如果在其它的論壇,早已比人ban左好耐,難得大哥大已有容人之量喇,自己仲唔醒,真係唔明白佢自己唸咩o野.
早D講丫,原來可以咁就比人斬頭,我知點做咯.好野,摺埋個女人特區,等班死女包冇定去.
(講笑咋)
我話呢,總知大家同心,有乜野就幫手貼D好野上黎分享同多多回應,唔好只係靠一個人獨力去頂至得假,人地都係人,要有正常生活架,比番D家庭生活,朋友生活,性生活既時間人地至得假,個個人好似我咁得閒架咩.
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 11:29 am    文章主題: 引言回覆

ll898 寫到:

講番轉頭, 話明珠璣, 唔係講笑喎, 好嘢就梗係要等吓架喇 酷 酷

況且講說話, 寫文章要字字珠璣唔係咁容易架喎, 真係學都有排學哩 露齒而笑 露齒而笑
回頂端
Alan
藍十字章會員
藍十字章會員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 11:45 am    文章主題: 引言回覆

ll898 寫到:

我就十分同意 "11898" 所講啦,
作為一個版主, 唔係坐係度就有人流呀 ?
人地就算入到嚟見到呢個論壇無料到,
要文無文, 要人無人, 要圖無圖, 要資訊無資訊, 入到嚟都即刻出番去啦.
人地攪得一個論壇, 都要在商言商, 要計成本會計架,
無 member post 文章, 圖片, 資訊上嚟, 就要自己搵料番嚟.
無論受薪好, 業餘好, 就算義工都好, 在其位則必須盡其本份!!
酷 酷 酷
回頂端
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 11:52 am    文章主題: 引言回覆

發生咩事呢??? 今日做乜咁嘅??? 驚愕 驚愕
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 12:10 pm    文章主題: 引言回覆

咁又唔係咁講勒,如果我又打正通告炒最高領導人,咁佢又会面都懞埋咩?唔會架,合則埋,不合則散遮,洗唔洗攞塊面挽咁大陣仗呀?
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 12:20 pm    文章主題: 引言回覆

冇你地諗咁多野架,求其上黎開心下,撩下交,溝下仔,八下呢度,八下果度.
死老
回頂端
白木一休
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 一月 04, 2006 11:03 pm    文章主題: 引言回覆

呵呵 ! 大哥大. 諗唔到發兩句嗡風會有咁大回應. 早知俾個私人訊息你就算啦. 攪到而家咁重火藥味. 罪過 ! 罪過 !吐舌頭
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 一月 05, 2006 12:19 am    文章主題: 引言回覆

白木一休 寫到:
呵呵 ! 大哥大. 諗唔到發兩句嗡風會有咁大回應. 早知俾個私人訊息你就算啦. 攪到而家咁重火藥味. 罪過 ! 罪過 !吐舌頭
估唔到咁又会多D生氣,又多幾個人出下聲,不如你發多幾句噏風丫.可能好多人都悶都發慌,想揾D特別主題黎傾下架.你睇佢地講得咁認真就知啦. 大笑
死老
回頂端
香港人
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 一月 05, 2006 5:53 am    文章主題: 引言回覆

冇問題, 咁你咪做 d 野囉. 版主! 大笑 大笑 大笑
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2
2頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票