八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

嚴重警告會員: "哈哈笑的Veinne"
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
哈哈笑的Veinne
藍十字章會員
藍十字章會員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 4:45 pm    文章主題: 引言回覆

Tai Tam 寫到:
Dumpling 寫到:
QQKK 寫到:
叫七飛 寫到:
俾你快我一步添 極度激動的

世界乜人都有, d人妄想症發作又唔食藥, 周圍屈人 混亂 混亂

有人鍾意自編自導自演,扮受害人博同情。
人在做,天在看。
頂呱呱 正是

你唔好以為你自己好好, 你咪又係同帝國, QQkk, xxxxxx...etc果班咁一樣咁小氣咁記仇, 係男人之中的糞便......男人之恥啦...... 唔死無用
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
哈哈笑的Veinne
藍十字章會員
藍十字章會員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 4:47 pm    文章主題: 引言回覆

old_old_7 寫到:
QQKK 寫到:
push 酷
係喎,都未讚你

qqkk勝在,管道寬敞,水流暢順,長開長有,沖擊力強,適合各類形人,qk在燥音低唔易爛唔易塞。

old old, 你罵得真好, 不過佢咁豬dou都唔知人地係度罵緊佢精神分裂啦, 哈哈哈哈, 笑死我@
回頂端
哈哈笑的Veinne
藍十字章會員
藍十字章會員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 4:52 pm    文章主題: 引言回覆

我只係睇左幾個msg, 我覺得以上果d人講乜信乜果班人好ON居好好笑好白痴,

真係替你地好好好可憐, 超級無腦

嚴重聲明: 本人以後不會再看咁鍾意引發罵戰及講挑釁性說話的所有"人"的任何東西
回頂端
小布丁
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 5:28 pm    文章主題: Re: 嚴重警告會員 哈哈笑的Veinne 引言回覆

我係話如果哈哈笑的Veinne有正據話QQKK用粗口罵佢,我就信....
回頂端
哈哈笑的Veinne
藍十字章會員
藍十字章會員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 5:33 pm    文章主題: 引言回覆

嚴重聲明: 本人以後絶不會再看咁鍾意引發罵戰及講挑釁性說話、人講乜就信乜, 超級無腦, 白痴on居, 超口臭、鍾意亂咁冤枉人的所有"人"的任何東西.....

哈哈哈哈...之後會再加
回頂端
小布丁
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 10:17 pm    文章主題: 引言回覆

哈哈笑的Veinne 寫到:
Tai Tam 寫到:
Dumpling 寫到:
QQKK 寫到:
叫七飛 寫到:
俾你快我一步添 極度激動的

世界乜人都有, d人妄想症發作又唔食藥, 周圍屈人 混亂 混亂

有人鍾意自編自導自演,扮受害人博同情。
人在做,天在看。
頂呱呱 正是

你唔好以為你自己好好, 你咪又係同帝國, QQkk, xxxxxx...etc果班咁一樣咁小氣咁記仇, 係男人之中的糞便......男人之恥啦...... 唔死無用

你都咪以為你自己好好 酷 酷
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 10:28 pm    文章主題: 引言回覆

為了要維持本版秩序

嚴禁人身攻擊 ; 無中生有

違者之文章及帖子將予立即刪除而無需作出通知

請各會員自律自重自愛

回頂端
叫七飛
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 10:35 pm    文章主題: 引言回覆

頭頭都未出聲幾時到伯伯出聲 酷 酷
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 10:39 pm    文章主題: 引言回覆

叫七飛 寫到:

呢版係我負責 !

到頭頭出聲時就係 ban 佢 account !
回頂端
叫七飛
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 八月 02, 2009 11:24 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
叫七飛 寫到:

呢版係我負責 !

到頭頭出聲時就係 ban 佢 account !

咁出頭頭囉.....簡單尐 露齒而笑 露齒而笑
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁
3頁(共4頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票