八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

嚴重警告會員: "哈哈笑的Veinne"
前往頁面 1, 2, 3, 4  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 9:37 pm    文章主題: 嚴重警告會員: "哈哈笑的Veinne" 引言回覆

我從來沒有 pm 過 此 哈哈笑的Veinne, 亦沒有用粗口鬥佢, 請勿再誣蔑本人 酷

文章轉自第4個 reply : http://forum88.yukz.com/bbs/viewtopic.php?p=597031#597031

哈哈笑的Veinne 寫到:

CHIMXXX, 首先好多謝你同我講咁多野, 你講得好有道理, VERY AGREE, 我想講初時入來那幾天的確係有嬲, 唔係咩呀 因OLD OLDXX, X七X, 帝國X, QXKX, 佢地SEND PM用粗口罵我, 同侮辱我, 仲專登成日講D激我說話激我, 但我只係果幾日, 唔係咩呀 我現在已識諗左好多, 唔係咩呀 我仲乜要為左LEE 班咁無家教同無教養的人激氣, 咁咪好蠢, 我好耐都無睇佢地SEND俾我的ANYTHING LA! 唔係咩呀 我同你同仲有好多同我FRIEND左的網友咁有教養, 點會同佢地一般見識呀!

小布丁
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 9:45 pm    文章主題: Re: 嚴重警告會員 哈哈笑的Veinne 引言回覆

QQKK 寫到:
我從來沒有 pm 過 此 哈哈笑的Veinne, 亦沒有用粗口鬥佢, 請勿再誣蔑本人 酷

文章轉自第4個 reply : http://forum88.yukz.com/bbs/viewtopic.php?p=597031#597031

CHIMXXX, 首先好多謝你同我講咁多野, 你講得好有道理, VERY AGREE, 我想講初時入來那幾天的確係有嬲, 唔係咩呀 因OLD OLDXX, X七X, 帝國X, QXKX, 佢地SEND PM用粗口罵我, 同侮辱我, 仲專登成日講D激我說話激我, 但我只係果幾日, 唔係咩呀 我現在已識諗左好多, 唔係咩呀 我仲乜要為報LEE 班咁無家教同無教養的人激氣, 咁咪好蠢, 我好耐都無睇佢地SEND俾我的ANYTHING LA! 唔係咩呀 我同你同仲有好多同我FRIEND左的網友咁有教養, 點會同佢地一般見識呀!

如果佢有正據話你用粗口罵佢,我就信 露齒而笑 露齒而笑
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
叫七飛
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 9:50 pm    文章主題: 引言回覆

俾你快我一步添 極度激動的
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 9:53 pm    文章主題: 引言回覆

叫七飛 寫到:

世界乜人都有, d人妄想症發作又唔食藥, 周圍屈人 混亂 混亂
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 9:55 pm    文章主題: Re: 嚴重警告會員 哈哈笑的Veinne 引言回覆

小布丁 寫到:

如果佢有正據話你用粗口罵佢,我就信 露齒而笑 露齒而笑
佢點可能有證據, 事實係我冇 pm 過佢, 除非佢咁勁 pm 都可以冒充 酷
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 10:11 pm    文章主題: Re: 嚴重警告會員 哈哈笑的Veinne 引言回覆

QQKK 寫到:

CHIMXXX, 首先好多謝你同我講咁多野, 你講得好有道理, VERY AGREE, 我想講初時入來那幾天的確係有嬲, 唔係咩呀 因OLD OLDXX, X七X, 帝國X, QXKX, 佢地SEND PM用粗口罵我, 同侮辱我, 仲專登成日講D激我說話激我, 但我只係果幾日, 唔係咩呀 我現在已識諗左好多, 唔係咩呀 我仲乜要為左LEE 班咁無家教同無教養的人激氣, 咁咪好蠢, 我好耐都無睇佢地SEND俾我的ANYTHING LA! 唔係咩呀 我同你同仲有好多同我FRIEND左的網友咁有教養, 點會同佢地一般見識呀!

而且我從來沒有鬧過佢, 但只有佢不停指摘本人冇教養, 係咪咁都要幫住佢先? 如果係既, 我無話可說, 其他會員亦看得一清二楚誰是人, 誰是鬼.
Tai Tam
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 10:14 pm    文章主題: 引言回覆

QQKK 寫到:
叫七飛 寫到:

世界乜人都有, d人妄想症發作又唔食藥, 周圍屈人 混亂 混亂

大把呢啲人 酷
回頂端
小布丁
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 七月 15, 2009 10:22 pm    文章主題: 引言回覆

有教養 極度激動的
有見識 極度激動的
回頂端
Dumpling
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 16, 2009 12:00 am    文章主題: 引言回覆

QQKK 寫到:
叫七飛 寫到:

有人鍾意自編自導自演,扮受害人博同情。
人在做,天在看。
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 雅虎訊息通 MSN Messenger
Tai Tam
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 16, 2009 12:15 am    文章主題: 引言回覆

Dumpling 寫到:
QQKK 寫到:
叫七飛 寫到:

有人鍾意自編自導自演,扮受害人博同情。
人在做,天在看。
頂呱呱 正是
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2, 3, 4  下一頁
1頁(共4頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票