八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

御景D人去晒邊
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
piyopiyo
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期二 五月 05, 2009 9:04 pm    文章主題: 御景D人去晒邊 引言回覆

HELLO, HELLO, GE。點解冇人
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
路人甲
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 五月 06, 2009 9:20 am    文章主題: 引言回覆

現在番上璋仔的人都好似小左好多.
回頂端
piyopiyo
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期四 五月 07, 2009 9:16 pm    文章主題: 引言回覆

路人甲 寫到:

港紙唔值錢,又有H1N1,返樟仔的人都唔方多。
回頂端
劉仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 五月 08, 2009 3:41 pm    文章主題: 引言回覆

piyopiyo 寫到:
路人甲 寫到:

自從冇左永東巴,真係小左人上樟仔,不過近日樟仔書記話要重振;加上火車班次很密,往來方便,好似吉之島在建築中。
回頂端
路人甲
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 五月 08, 2009 4:33 pm    文章主題: 引言回覆

人地生意好就想食埋人個份獨攬, 到接手唔掂想補救時又要 size 一番功夫, 都未必得番以前一樣.
回頂端
piyopiyo
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期六 五月 09, 2009 9:56 pm    文章主題: 引言回覆

劉仔 寫到:
路人甲 寫到:

自從冇左永東巴,真係小左人上樟仔,不過近日樟仔書記話要重振;加上火車班次很密,往來方便,好似吉之島在建築中。

之前都話開 Walmart,但到依家影都冇埋,吉之島不知何年何月先至開張。 大笑
回頂端
路人甲
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 五月 11, 2009 5:09 pm    文章主題: 引言回覆

劉仔 寫到:
路人甲 寫到:

之前都話開 Walmart,但到依家影都冇埋,吉之島不知何年何月先至開張。 大笑

等人氣旺番先. 酷
回頂端
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 五月 11, 2009 9:27 pm    文章主題: 引言回覆

路人甲 寫到:
劉仔 寫到:
路人甲 寫到:

等人氣旺番先. 酷

唉!咁就有排等啦! 仲話攪番好個小香港添, D香港人俾大陸樓攪到繁晒,
越玩越縮,都賣樓走人啦! 點旺噃? 大哭
回頂端
路人甲
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 五月 12, 2009 4:50 pm    文章主題: 引言回覆

連最基本的房地產証都攪唔好, 令人覺得冇保障, 又點會有信心投資買屋呢 ? 混亂
回頂端
tanker
VIP
VIP

發表發表於: 星期三 七月 08, 2009 2:19 pm    文章主題: 引言回覆

同意, 仲諗住將來退休返大陸住添, 而家就........... 尷尬
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票