八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

Olympus Mju 1050SW
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 攝影天地
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:52 am    文章主題: 引言回覆

chimacookie 寫到:
http://digital.photosharp.com.tw/DIGITAL/Content.aspx?News_No=6484&Lang=0

原來如此 大笑 大笑

另外也找了型男金城武來做廣告代言,讓這款相機的銷售定位,很明顯地鎖定了女性消費市場

叫呀女映d水著睇下 愛 愛

機身具備3米潛水及防塵耐寒功能

呢樣真係唔死都冇用, 20cm 都算微距, 暈 混亂 混亂 暈 暈
微距對焦只有20cm,所以想拍攝些細小作品,有時會比較困難了些。

閒人
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:52 am    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
閒人 寫到:
咁阿醜醜有無去買機呀?

佢無叫人AR~~ 大哭

睇怕你都係等g11出喇. 露齒而笑 大笑
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:53 am    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
閒人 寫到:
咁阿醜醜有無去買機呀?

佢無叫人AR~~ 大哭
好彩冇叫你咋, 你避過一劫 大笑 大笑 大笑
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:54 am    文章主題: 引言回覆

http://digital.photosharp.com.tw/DIGITAL/Content.aspx?News_No=6484&Lang=0

PINK色都唔係靠樣??? 尷尬
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:54 am    文章主題: 引言回覆

閒人 寫到:
醜醜 寫到:
閒人 寫到:
咁阿醜醜有無去買機呀?

佢無叫人AR~~ 大哭

呢部機係臨時買住先架咋!!
唔係我用嘅 唔係咩呀
我等埋G11先吓 大笑
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:55 am    文章主題: 引言回覆

閒人 寫到:
醜醜 寫到:
閒人 寫到:
咁阿醜醜有無去買機呀?

佢無叫人AR~~ 大哭

唔係我用嘅 唔係咩呀
我等埋G11先吓 大笑

吃驚 好眼訓 吃驚
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:56 am    文章主題: 引言回覆

閒人 寫到:
醜醜 寫到:
閒人 寫到:
咁阿醜醜有無去買機呀?

佢無叫人AR~~ 大哭

唔係我用 唔係咩呀
我等埋G11先 大笑

G11幾時出AR??咪有排??可能ONLY改少少野家咋BOR~ 露齒而笑

QK~依家係咪重係LX3好YA....??? 微笑
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:57 am    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:

PINK色都唔係靠樣??? 尷尬

粉紅色比較易刮花, 所以朱古力揀左部銀色嘅!!
佢本來睇左部sony最新嘅, 有touch screen,
我反而覺得真係睇個樣黎買,
所以最後佢都係揀左呢部, 型啲喎 露齒而笑
回頂端
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 10:59 am    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
閒人 寫到:
醜醜 寫到:
閒人 寫到:
咁阿醜醜有無去買機呀?

佢無叫人AR~~ 大哭

唔係我用 唔係咩呀
我等埋G11先 大笑

G11幾時出AR??咪有排??可能ONLY改少少野家咋BOR~ 露齒而笑

一定係LX3好少少, 我都係略嫌佢個樣鈍少少,
但相對價錢同 G10比較, 應該係G10抵啲 開心
回頂端
QQKK
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 12, 2009 11:03 am    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
閒人 寫到:
醜醜 寫到:
閒人 寫到:
咁阿醜醜有無去買機呀?

佢無叫人AR~~ 大哭

唔係我用鮋 唔係咩呀
我等埋G11先纒 大笑

一定係LX3好少少, 我都係略嫌佢個樣鈍少少,
但相對價錢同 G10比較, 應該係G10抵啲 開心
都唔知你地做乜, 問完又問, 無非都係想我話 g10 好之嘛 露齒而笑 露齒而笑
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 攝影天地 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  下一頁
3頁(共18頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票