八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

青衣---東莞常平之直通車
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
tanker
VIP
VIP

發表發表於: 星期二 十二月 16, 2008 7:39 pm    文章主題: 引言回覆

為唔到皮, 旡計!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 十二月 16, 2008 10:41 pm    文章主題: 引言回覆

tanker 寫到:
為唔到皮, 旡計!

最多搭火車囉! 講火車站,而加火車站广场扩充佐,正在大修馳道,隧道街現暫停行車,只准人行,工作正在趕工,想信第日有條靚行人道,浯洗人車爭路!
回頂端
evitalcm
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期二 二月 24, 2009 3:38 pm    文章主題: 引言回覆

嘩 ! 我從來都唔知有呢條線. 下次打電話問吓有冇先. 請問你係荃灣去樟木頭幾耐車程呀 ?
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 二月 24, 2009 3:48 pm    文章主題: 引言回覆

我見依家荃灣有好多番大陸既車.... 微笑
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 二月 24, 2009 7:14 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:

上星期日,撘7奌半,由新都會出皇崗,極速,45分鐘已到出境處。今次人好爆,遲咗都無飛賣。呢條線番生啦!!!
回頂端
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 二月 24, 2009 7:28 pm    文章主題: 引言回覆

evitalcm 寫到:
嘩 ! 我從來都唔知有呢條線. 下次打電話問吓有冇先. 請問你係荃灣去樟木頭幾耐車程呀 ?

荃灣上樟仔經沙田、上水入文錦渡過關,出關後,東行沿河路,經東湖,行布心路,泥崗東,西路,北环二路,再接入皇崗北路出二線,然後梅觀高速,直趨樟仔,需時兩句鐘。
回頂端
tanker
VIP
VIP

發表發表於: 星期四 二月 26, 2009 1:05 am    文章主題: 引言回覆

好少上
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 二月 26, 2009 1:06 pm    文章主題: 引言回覆

余仔 寫到:
醜醜 寫到:

上星期日,撘7奌半,由新都會出皇崗,極速,45分鐘已到出境處。今次人好爆,遲鰴ㄤL飛賣。呢條線番生啦!!!

我行過望左一望, 見到有D一日得一班咋.......7:30咁早家咩??? 尷尬
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 三月 02, 2009 10:29 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
余仔 寫到:
醜醜 寫到:

上星期日,撘7奌半,由新都會出皇崗,極速,45分鐘已到出境處。今次人好爆,遲鰴ㄤL飛賣。呢條線番生啦!!!

我行過望左一望, 見到有D一日得一班咋.......7:30咁早家咩??? 尷尬

夜晚7點半吖!
回頂端
evitalcm
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期二 三月 31, 2009 2:59 pm    文章主題: 引言回覆

到底依家仲有冇呢條線O既車出呀 ???
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁
3頁(共4頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票