八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

天馬城 - 在6月14 日是否水浸
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 10:18 pm    文章主題: 引言回覆

marcoma 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
余仔 寫到:
HDZone 寫到:
唔知地王那邊又有沒有水浸呢 ?

佳華打落都浸晒,市中心浸晒,茘景近河邊D浸晒!

佳華對面新開个一閒雪糕店亇boss話响火車站在什麽交通公具往新都會洒店要45元人仔,時間差不多要30分鐘!? 極度激動的

聽講火車站要駁艇 露齒而笑

BINGO 露齒而笑 露齒而笑 王師父即係王師父,牡得頂! 大笑

奇實係你醒啫. 頂呱呱

我都係聒人講咋,莫非个ケ船夫就係!?

牡可能啦.我都牡返樟仔好耐啦 拍手 拍手 拍手 我話可能係你頂嘞 大笑 大笑
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 10:19 pm    文章主題: 引言回覆

marcoma 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
余仔 寫到:
HDZone 寫到:

佳華對面新開个一閒雪糕店亇boss話响火車站在什麽交通公具往新都會洒店要45元人仔,時間差不多要30分鐘!? 極度激動的

BINGO 露齒而笑 露齒而笑 王師父即係王師父,牡得頂! 大笑

奇實係你醒啫. 頂呱呱

牡可能啦.我都牡返樟仔好耐啦 拍手 拍手 拍手 我話可能係你頂嘞 大笑 大笑
marcoma
金章會員
金章會員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 10:26 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
余仔 寫到:
HDZone 寫到:

奇實係你醒啫. 頂呱呱

講你知啦!我剩係得个車牌!冇船牌!阿美珍話冇牌唔可以揸謘I 看到令人害羞的事
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 10:36 pm    文章主題: 引言回覆

marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
余仔 寫到:
HDZone 寫到:

奇實係你醒啫. 頂呱呱

講你知啦!我剩係得个車牌!冇船牌!阿美珍話冇牌唔可以揸謘I 看到令人害羞的事

阿美珍話冇牌唔可以揸謘H??喺香港就係!大陸就牡問題!
話時話!邊個叫美珍呀
marcoma
金章會員
金章會員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 10:40 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
余仔 寫到:
HDZone 寫到:

奇實係你醒啫. 頂呱呱

話時話!邊個叫美珍呀

我哋係香港人嚟貕隉B應該將好嘅惠及同志,不可一般見識!同意否? 看到令人害羞的事
回頂端
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 10:42 pm    文章主題: 引言回覆

marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
余仔 寫到:
HDZone 寫到:

奇實係你醒啫. 頂呱呱

話時話!邊個叫美珍呀

我哋係香港人嚟貕隉B應該將好嘅惠及同志,不可一般見識!同意否? 看到令人害羞的事

一半喇 露齒而笑
marcoma
金章會員
金章會員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 11:06 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
王師傅 寫到:
marcoma 寫到:
余仔 寫到:
HDZone 寫到:

奇實係你醒啫. 頂呱呱

牡可能啦.我都牡返樟仔好耐啦 拍手 拍手 拍手 我話可能係你頂

大笑 大笑

早抖啦88!明晚在吹過!88

話時話!邊個叫美珍呀

一半喇 露齒而笑
回頂端
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 11:48 pm    文章主題: 引言回覆

真係要駁艇架.........圖片轉自房訊網
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 31, 2008 11:50 pm    文章主題: 引言回覆

余仔 寫到:
真係要駁艇架.........圖片轉自房訊網

回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 八月 01, 2008 10:09 am    文章主題: 引言回覆

嘩~.依家都重係咁??? 尷尬
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
2頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票