八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

樟木頭地產行情
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
K仔
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期四 十一月 15, 2007 11:33 pm    文章主題: 引言回覆

近排樟仔是多了地產舖,不過樟仔的樓市似乎有價無市,舖頭都是無客,而且仍有不少樓仍在建造中,如果火車雙軌開通,車程縮短,相信個市會好D,另外,有無街坊換過插咭式的煤氣爐,好似電話儲值咭咁,用咭先買度數,再插入煤氣爐頭讀數,用幾多買幾多,唔使比用費,最啱間中返樟仔住的港客,不過要換錶頭,費用近五百元.
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 十一月 16, 2007 12:16 am    文章主題: 引言回覆

K仔 寫到:
近排樟仔是多了地產舖,不過樟仔的樓市似乎有價無市,舖頭都是無客,而且仍有不少樓仍在建造中,如果火車雙軌開通,車程縮短,相信個市會好D,另外,有無街坊換過插咭式的煤氣爐,好似電話儲值咭咁,用咭先買度數,再插入煤氣爐頭讀數,用幾多買幾多,唔使比用費,最啱間中返樟仔住的港客,不過要換錶頭,費用近五百元.

幾好Bor,衣种插咭唔聽見有推广,我地班友好背wor!不過要五百元裝錶,好貴呀! 夠我比三年費用La!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
net
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十一月 29, 2007 4:26 pm    文章主題: 引言回覆

剛剛八到料,三期別墅1xx新業主二手買入都係50萬乍!但係早一排附近業主周圍問人話佢朋友想70萬買返間,問有無業主想放番! 混亂
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 十一月 29, 2007 4:28 pm    文章主題: 引言回覆

大隻佬哥哥...好耐無見 唔係咩呀 我地今個week上去樟仔喇 唔係咩呀
net
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十一月 29, 2007 10:07 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
大隻佬哥哥...好耐無見 唔係咩呀 我地今個week上去樟仔喇 唔係咩呀

咁你玩得happy d啦! 開心
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十一月 30, 2007 11:32 am    文章主題: 引言回覆

net 寫到:
醜醜 寫到:

大哭 大哭 大哭 你唔出現.......
net
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 十一月 30, 2007 11:35 am    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
net 寫到:
醜醜 寫到:

茄化! 露齒而笑
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十一月 30, 2007 11:45 am    文章主題: 引言回覆

net 寫到:
醜醜 寫到:
net 寫到:
醜醜 寫到:

茄化! 露齒而笑

酷 酷 酷 極度激動的 極度激動的 極度激動的
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 二月 28, 2008 9:45 pm    文章主題: 引言回覆

呢間地產舖,繼創暉後,又關了?

回頂端
阿Ken
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期六 三月 15, 2008 3:15 pm    文章主題: 引言回覆

有無人在樟仔放過樓,情形係點,可否講豁光.
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
2頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票