八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

我是愛都花園業主
前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 十月 13, 2005 8:45 pm    文章主題: 引言回覆

fatwoman 寫到:
Carmen 寫到:

fatwoman 師姊 : 東莞真係好靚, 好清潔, 好舒服,
我去東莞城東城酒店, 望出去全部都是別墅及低密度住宅, 十分整齊美觀,
對正酒店果度叫 "御景花園", 地方很大很大, 一望無濟,
同我差不多十年前上東莞時相差很遠,
難怪阿肥佬兄姊時常都話東莞好住, 的確 No. 1 !
(

係呀 ! 我有個朋友都係住莞城, 莞城比樟木頭大, 比樟木頭發展得好.
又多百貨公司同大型超市,好現代化 ,
不過個度就比較少港人係度住 , 始終係車程比較遠左d啦呢 !

拍手 我沿途所見d建築物十分美觀, 完全無深圳咁士氣, 真係唔錯, 佢的而且確係有佢嘅吸引力, 好! 拍手
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 6:59 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
fatwoman 寫到:
Carmen 寫到:

fatwoman 師姊 : 東莞真係好靚, 好清潔, 好舒服,
我去東莞城東城酒店, 望出去全部都是別墅及低密度住宅, 十分整齊美觀,
(

係呀 ! 我有個朋友都係住莞城, 莞城比樟木頭大, 比樟木頭發展得好.
又多百貨公司同大型超市,好現代化 ,
不過個度就比較少港人係度住 , 始終係車程比較遠左d啦呢 !

拍手 我沿途所見d建築物十分美觀, 完全無深圳咁士氣, 真係唔錯, 佢的而且確係有佢鴽l引力, 好! 拍手

嘉雯弟妹,
咁, 打唔打算響個度買番間呀? 唔係咩呀
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 7:07 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
Carmen 寫到:
March 寫到:
Carmen 寫到:
嘩, 真係好靚呀! 拍手
Carmen..... 渴望 終於返離la... 拍手 拍手 拍手
去左邊度牙??

由上星期五晨早去左東莞果度上堂兼考試, 今日至放監, 簡直非人生活到極點,
早上七點叫H, 七點半早餐, 八點開始上堂.
一點午餐, 兩點上堂, 六點晚餐, 七點上堂, 九點放學,
跟住番房做工課, 我地叻鼢N十二點出去宵夜(自費, 唔包),
唔叻果d就照樣宵夜, 番薯A做工課或抄工課,
有d同學仔真係做到兩三點, 我老細佢地果班都要做到兩三點,
如是者去到今午就考試, 然後映團體相,
就兩大車 100 人一齊番香港,
兩個星期內再要交個 Project, 咁先叫做 " 完 " .
傷心

肥佬兄姊, 我番來了, 我由東莞番來了, 我由東莞番來撐您 ! 東莞真係 very good, 有少少感情分, 因我媽媽是東莞人 ! 拍手 拍手 唔係咩呀 唔係咩呀

嘉雯弟妹,
深造番黎喇? 會心一笑 妳/你明天又等住接升級信啦. 開心 預祝妳/你升官發財! 拍手 唔知會做邊個位呢? 拍手
東莞人? 尷尬 係唔係即係客家人呀?
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 7:42 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
March 寫到:
Carmen 寫到:
嘩, 真係好靚呀! 拍手
Carmen..... 渴望 終於返離la... 拍手 拍手 拍手
去左邊度牙??

由上星期五晨早去左東莞果度上堂兼考試, 今日至放監, 簡直非人生活到極點,
[color=blue]早上七點叫H
, 七點半早餐, 八點開始上堂.
一點午餐, 兩點上堂, 六點晚餐, 七點上堂, 九點放學,
跟住番房做工課, 我地叻鼢N十二點出去宵夜(自費, 唔包),
唔叻果d就照樣宵夜, 番薯A做工課或抄工課,
有d同學仔真係做到兩三點, 我老細佢地果班都要做到兩三點,
如是者去到今午就考試, 然後映團體相,
就兩大車 100 人一齊番香港,
兩個星期內再要交個 Project, 咁先叫做 " 完 " .[/color] 傷心

鵅I 驚愕 乜晨早流流仲玩呀? 尷尬 返學啦! 混亂
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 10:17 am    文章主題: 引言回覆

早晨, 肥佬兄姊:

1. No money no talk

2. No rise no lose

3. 叫牀不分早晚, 而家即叫兩聲 :
牀 , 牀 大笑 大笑 大笑
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 10:50 am    文章主題: 引言回覆

肥佬兄姊,
我番來了,
我由東莞番來了,
我由東莞番來撐您了 !

回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 10:51 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
肥佬兄姊,
我番來了,
我由東莞番來了,
我由東莞番來撐您了 !

Sorry, 答錯地方, 再見!
看到令人害羞的事
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 1:07 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
早晨, 肥佬兄姊:

3. 叫H不分早晚, 而家即叫兩聲 :
H , H 大笑 大笑 大笑

哎呀! 阿弟妹叫得騷到入骨........真係頂唔順啦! 混亂
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 十月 14, 2005 2:23 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
Carmen 寫到:
早晨, 肥佬兄姊:

3. 叫H不分早晚, 而家即叫兩聲 :
H , H 大笑 大笑 大笑

哎呀! 阿弟妹叫得騷到入骨........真係頂唔順啦! 混亂

........牀........牀........牀..........牀............牀..........
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
3頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票