八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

我是愛都花園業主
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
wong fa
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期二 十月 11, 2005 6:11 pm    文章主題: 引言回覆

大笑 正正是這樣

d豆腐煮魚現在比人講中了
沒話可說啦!

leeli好野! 大笑
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十月 12, 2005 6:52 am    文章主題: 引言回覆

wong fa 寫到:
大笑 正正是這樣

沒話可說啦!

leeli好野! 大笑

花姐,
乜妳冇睇清楚佢話:以前的故事我也有聽聞,..............
依加d豆腐煮魚同以前都唔同煮法啦!
醒下啦老友, 做人要向前看先會有希望. 不要再常常緬懷過去啦! 露齒而笑
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
enamyen
金章會員
金章會員

發表發表於: 星期三 十月 12, 2005 11:34 am    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
wong fa 寫到:
大笑 正正是這樣

沒話可說啦!

leeli好野! 大笑

花姐,
乜妳冇睇清楚佢話:以前的故事我也有聽聞,..............
醒下啦老友, 做人要向前看先會有希望. 不要再常常緬懷過去啦! 露齒而笑

係囉, 電視都有賣, "如果樣樣都好似以前敢, 睇你依家咸豆都冇粒食下", d 人成日緬懷過去, 祇因過去可能風光過的日子不再, 為有時時想當年.
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十月 12, 2005 12:19 pm    文章主題: 引言回覆

enamyen 寫到:
肥佬 寫到:
wong fa 寫到:
大笑 正正是這樣

沒話可說啦!

leeli好野! 大笑

花姐,

係囉, 電視都有賣, "如果樣樣都好似以前敢, 睇你依家咸豆都冇粒食下", d 人成日緬懷過去, 祇因過去可能風光過的日子不再, 為有時時想當年.

大笑 正正是這樣

d昔日黃花現在比人講中了
沒話可說啦!

風騷妹好野! 大笑
回頂端
enamyen
金章會員
金章會員

發表發表於: 星期三 十月 12, 2005 12:25 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
enamyen 寫到:
肥佬 寫到:
wong fa 寫到:
大笑 正正是這樣

沒話可說啦!

leeli好野! 大笑

花姐,

大笑 正正是這樣

沒話可說啦!

風騷妹好野! 大笑

大家都係向前看一族, 齊踏步向前, 明天才會進步.
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十月 12, 2005 12:28 pm    文章主題: 引言回覆

enamyen 寫到:
肥佬 寫到:
enamyen 寫到:
肥佬 寫到:
wong fa 寫到:
大笑 正正是這樣

沒話可說啦!

leeli好野! 大笑

花姐,

大笑 正正是這樣

沒話可說啦!

風騷妹好野! 大笑

大家都係向前看一族, 齊踏步向前, 明天才會進步.

唔知個d緬懷過去一族的,會唔會同我地一齊踏步向前呢? 混亂
回頂端
net
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十月 12, 2005 3:33 pm    文章主題: 引言回覆

其實返大陸玩的人,乜人都有,例如有正經型、吃喝玩樂型、安老型、尋屍型...等,但亦都有d搞屎棍型、唔正經型、玩女人型等等,各式其式,可能wong fa....等等係屬於早年係樟仔出來玩的頭號先鋒型,但現在比老婆發現左變無得玩型,或wong fa係女人,而老公係樟仔玩女人,搞到佢變左仇恨型,所以真係各有前因莫嬲人,咪比佢發洩下啦,有心有好報呀麻! 露齒而笑
檢視會員個人資料 發送私人訊息
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十月 12, 2005 4:24 pm    文章主題: 引言回覆

net 寫到:
其實返大陸玩的人,乜人都有,例如有正經型、吃喝玩樂型、安老型、尋屍型...等,但亦都有d搞屎棍型、唔正經型、玩女人型等等,各式其式,可能wong fa....等等係屬於早年係樟仔出來玩的頭號先鋒型,但現在比老婆發現左變無得玩型,或wong fa係女人,而老公係樟仔玩女人,搞到佢變左仇恨型,所以真係各有前因莫嬲人,咪比佢發洩下啦,有心有好報呀麻! 露齒而笑

? 驚愕 有理, 有理! 拍手
叻弟知人之明, 好! 頂呱呱
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 十月 13, 2005 8:06 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
March 寫到:
Carmen 寫到:
嘩, 真係好靚呀! 拍手
Carmen..... 渴望 終於返離la... 拍手 拍手 拍手
去左邊度牙??

由上星期五晨早去左東莞果度上堂兼考試, 今日至放監, 簡直非人生活到極點,
早上七點叫牀, 七點半早餐, 八點開始上堂.
一點午餐, 兩點上堂, 六點晚餐, 七點上堂, 九點放學,
跟住番房做工課, 我地叻嘅就十二點出去宵夜(自費, 唔包),
唔叻果d就照樣宵夜, 番嚟再做工課或抄工課,
有d同學仔真係做到兩三點, 我老細佢地果班都要做到兩三點,
如是者去到今午就考試, 然後映團體相,
就兩大車 100 人一齊番香港,
兩個星期內再要交個 Project, 咁先叫做 " 完 " .
傷心

fatwoman 師姊 : 東莞真係好靚, 好清潔, 好舒服,
我去東莞城東城酒店, 望出去全部都是別墅及低密度住宅, 十分整齊美觀,
對正酒店果度叫 "御景花園", 地方很大很大, 一望無濟,
同我差不多十年前上東莞時相差很遠,
難怪阿肥佬兄姊時常都話東莞好住, 的確 No. 1 !

肥佬兄姊, 我番來了, 我由東莞番來了, 我由東莞番來撐您 ! 東莞真係 very good, 有少少感情分, 因我媽媽是東莞人 ! 拍手 拍手 唔係咩呀 唔係咩呀
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
fatwoman
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十月 13, 2005 8:35 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:

fatwoman 師姊 : 東莞真係好靚, 好清潔, 好舒服,
我去東莞城東城酒店, 望出去全部都是別墅及低密度住宅, 十分整齊美觀,
對正酒店果度叫 "御景花園", 地方很大很大, 一望無濟,
同我差不多十年前上東莞時相差很遠,
難怪阿肥佬兄姊時常都話東莞好住, 的確 No. 1 !
(

係呀 ! 我有個朋友都係住莞城, 莞城比樟木頭大, 比樟木頭發展得好.
又多百貨公司同大型超市,好現代化 ,
不過個度就比較少港人係度住 , 始終係車程比較遠左d啦呢 !
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
2頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票