八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

邊日最好玩?
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 歡樂營地
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 八月 22, 2004 12:32 am    文章主題: 邊日最好玩? 引言回覆

您覺得IT Camp邊日最好玩?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
your_daughter
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 八月 22, 2004 7:02 pm    文章主題: 引言回覆

Ocean Park!!!
..3Dcinema cable car
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 八月 23, 2004 1:23 am    文章主題: 引言回覆

係呀,哈Y斯刺激到冇眼睇... 大笑
回頂端
哈迪斯
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 八月 23, 2004 12:54 pm    文章主題: 引言回覆

洗唔洗咁話我呀 大笑
~^^~
我覺得最後果日好玩d~~~~ 使眼色
其次~~就海洋公園果日~~不過好驚~~<<<<<超動感影院!!
什麼都沒有玩~~~
哈迪斯
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 八月 23, 2004 12:55 pm    文章主題: 引言回覆

我想問下.......your daughter....係邊個????? 眼仔睩睩
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 八月 23, 2004 11:39 pm    文章主題: 引言回覆

同組其中一個契女, 阿花未報到, 估到未 ?
回頂端
哈迪斯
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 八月 23, 2004 11:55 pm    文章主題: 引言回覆

估到la~ 開心
Ringo,<<<始終覺得咁叫唔係咁好,都係加返契爺好d~~
我想問你,你個圖像點整架?????? 眼仔睩睩
.....其實你有冇check e-mail?????????????? 眼仔睩睩
眼仔睩睩 眼仔睩睩 眼仔睩睩 問題 問題 眼仔睩睩 眼仔睩睩 眼仔睩睩
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 八月 24, 2004 12:32 am    文章主題: 引言回覆

稱呼冇所謂, 隨便點叫都得, 祇要我知係叫我就得啦!如果唔係唔應就唔好啦?
email 有check既, 不過唔係時時check住! 使眼色
回頂端
哈迪斯
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 八月 24, 2004 11:17 am    文章主題: 引言回覆

~^^~
唔該send 4/5 & 5/5 ge 相給我~~~
但係唔係eric 果d~~
thanks~~~~~

另外,我可唔可喺其他論壇發表?????
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 八月 24, 2004 7:06 pm    文章主題: 引言回覆

當然歡迎在其他論壇發表喇,越多越好呀!! 使眼色
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 歡樂營地 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票