八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

我都係呀 ~~
前往頁面 上一頁  1, 2

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 八月 05, 2005 5:22 pm    文章主題: 引言回覆

Ringo 寫到:
肥佬 寫到:
Ringo 寫到:
唔係御景友就唔覆? 暈

仲使講! 酷
但珍妮會覆俾大哥大一半咁喇! (例如: 早晨, 佢只會講早......). 話曬大哥大都係半個御景業主. 大笑 大笑 大笑

敢好難估佢意思, 唔知早字後便跟住係 晨定係抖 ? 吐舌頭

之唔係! 酷
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
仁記
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 八月 08, 2005 3:42 pm    文章主題: Re: 我都係呀 ~~ 引言回覆

janey 寫到:
開心 大家好呀 , 我都係住御景花園咖 , 我好鍾意唱 k 咖 , 逢星期六呢 , 就會同我老公去御景軒唱歌咖喇 , 有機會你都係試下呀 會心一笑

咁妳寻晚有冇去參加粵曲滿天星晚會呀? 開心

佢地D水凖好高架.

本欄僅為交流和參考,並非建議或推薦,投資者自負其責.

幸福不是必然,如因本欄分析獲利,請捐助本港慈善活動,多謝.

Have a nice day--Have a nice trade.
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
wong fa
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期六 八月 13, 2005 6:44 pm    文章主題: 懷念龍亨輝徨時 引言回覆

新都城酒店

--------------------------------------------------------------------------------

仲叫小香港,咁就死得!

我本人真係好想走人,但如果在這裡賣,再在其他方買,都唔知要蝕幾多,圍唔都數!慘!

眼見服務質素已下降,樟城外來人和服務行業從業員,對香港人無禮貌,已經發覺有看不起香港人了!

懷念龍亨輝徨時
Posted -2005年8月13日 - 18:33 202.130.72.245

老逸東提●常平比樟城好多多倍

看市中心的繁華,車水馬龍,

房產,大酒店規劃,有板有眼

我好認同一網友批評一些樟

城活躍份子(肛眼看世界,大海有幾近)qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
認同,一起討論一下 露齒而笑
janey
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期二 一月 03, 2006 10:11 am    文章主題: 引言回覆

開心 [b]哎呀 ~咁多位 , 唔好意思呀 ! 我哩論無上網 , 唔知你地重記唔記得我呢 ??? [/b] 吐舌頭
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 一月 03, 2006 12:44 pm    文章主題: 引言回覆

janey 寫到:
開心 [b]哎呀 ~咁多位 , 唔好意思呀 ! 我哩論無上網 , 唔知你地重記唔記得我呢 ??? [/b] 吐舌頭

記得! 乜唔記得呀?
回頂端
janey
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期日 一月 08, 2006 8:18 pm    文章主題: 引言回覆

拍手 多謝你呀 !
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 09, 2006 6:06 am    文章主題: 引言回覆

janey 寫到:
拍手 多謝你呀 !

唔使多謝, 吐舌頭 得閒多d返黎別墅坐下啦! 會心一笑
回頂端
janey
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期三 一月 11, 2006 11:06 am    文章主題: 引言回覆

開心 今日天氣暖左 d 喇 , 好過前幾日 , 真係凍死人呀 !
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 一月 11, 2006 11:08 am    文章主題: 引言回覆

janey 寫到:
開心 今日天氣暖左 d 喇 , 好過前幾日 , 真係凍死人呀 !

既然天氣暖左 d , 咁妳有冇打算返樟城行下呀?
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2
2頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票