八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

機, 鏡, 燈... .... INFO...
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 攝影樂
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 1:49 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
醜醜 寫到:
lts 寫到:
醜醜 寫到:
lts 寫到:
醜醜 寫到:
嘩....好貴.......... 混亂 即是唔使buy la~~~ 大哭

就黎chinese new year, 逗完利是先買啦... 唔好cry... 乖... 唔係咩呀

到時可能又平幾百蚊tim... 露齒而笑
唔好講喇, 逗利是都無呢個數ar~~~~~~~ 大哭

出年約埋 628, ringo, sam 哥哥佢地出黎團拜... 逗多幾封! 露齒而笑 露齒而笑

好ya~~~~~~~~~重有carmen mama呢..無左佢, 少好多家~~~~~ 吐舌頭

話明利事黺,
妳想妳阿媽封幾多俾妳ah 露齒而笑

越多越好~~~ 大笑 大笑 大笑 大笑
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 5:29 pm    文章主題: 引言回覆

ringo 既新歡~~~ 愛 愛

加埋

有錢人既玩意.... 愛 愛
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 6:35 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
628 寫到:
醜醜 寫到:
lts 寫到:
醜醜 寫到:
lts 寫到:
醜醜 寫到:
嘩....好貴.......... 混亂 即是唔使buy la~~~ 大哭

就黎chinese new year, 逗完利是先買啦... 唔好cry... 乖... 唔係咩呀

出年約埋 628, ringo, sam 哥哥佢地出黎團拜... 逗多幾封! 露齒而笑 露齒而笑

好ya~~~~~~~~~重有carmen mama呢..無左佢, 少好多家~~~~~ 吐舌頭

話明利事黺,

利是封呀 ? 露齒而笑
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 7:33 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
醜醜 寫到:
628 寫到:
醜醜 寫到:
lts 寫到:
醜醜 寫到:
lts 寫到:
醜醜 寫到:

話明利事黺,

利是封呀 ? 露齒而笑

利是+封 拍手
your_daughter
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 7:46 pm    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
醜醜 寫到:
lts 寫到:
醜醜 寫到:

我報名去 ~~ 唔係咩呀
回頂端
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:41 pm    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
我想買D200 露齒而笑 露齒而笑

Specifications:
LCD monitor:2.5, " 230,00 pixels.170 degree viewing angle in all directions, meaning it won't get darker or lighter as you look from below or above like most other LCDs. Magnification only up to 4x, which seems a bit weak considering my Casio EX-Z750 credit-card camera has the same sized LCD and offers up to 8x magnification. Playback includes 4 or 9 image displays and blinking highlights. I never use these, although the new RGB blinking highlights may be useful. Useful Histogram: A true RGB histogram allows us to make real exposure judgments. THe single-channel histograms of the D70, D1X, D100 and D50 are useless, since their one channel completely ignores when you clip the red channel, which is what usually overexposes first. Big Top-LCD for reading operating parameters. It seems as huge as the PRO cameras. Illumination is easy: Just like the PRO cameras, flip the power switch to the side against a detent. Metering:1,005-pixel 3-D RGB Matrix Metering II. Also variable size center-weighted metering and spot metering at each AF sensor. Personally I always use Matrix. Exposure Modes: Program, Shutter priority, Aperture priority and Manual. USB 2.0. Mini-B connector. Battery: EN-EL3e, rated 1,800 shots. The MH-18a charger is a little bit smaller than the slightly older MH-18 charger of the D70.
Mechanical: Magnesium body and weather seals.
Size:5.9 x 4.4 x 2.9 inches (147 x 113 x 74 mm)
Weight:29 oz. (830g) stripped: Without battery, memory card, body cap, or monitor cover

姚佑雄都係用依部, 可以問下佢意見.

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:48 pm    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
ringo 既新歡~~~ 愛 愛

加埋

有錢人既玩意.... 愛 愛

好正! 好正! 不過係支鏡重左d.

回頂端
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十一月 23, 2006 12:02 am    文章主題: 引言回覆

Ringo 寫到:
好正! 好正! 不過係支鏡重左d.

嫌重既你帶出黎我幫你拎啦... 露齒而笑 露齒而笑
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十一月 23, 2006 12:04 am    文章主題: 引言回覆

Ringo 寫到:

我未有閒$ 買呢... 吐舌頭

到我有$ 時可能D2X跌晒價, 我買得起喇~~~~ 大笑 大笑

Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十一月 23, 2006 12:36 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
Ringo 寫到:

我未有閒$ 買呢... 吐舌頭

到我有$ 時可能D2X跌晒價, 我買得起喇~~~~ 大笑 大笑

妳賺左一百萬喎. 吐舌頭

回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 攝影樂 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁
6頁(共8頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票