八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

機, 鏡, 燈... .... INFO...
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 攝影樂
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:38 am    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
唔好講la 大哭
我好重感情架,部機一日仲用得我一日都唔會遺棄佢架 掩咀而笑
妳知唔知我依家個手機號碼已經就黎用足7年la,
我驚有人會M唔到我ah(雖然我冇妳咁多朋友 露齒而笑 )
早兩個月真係有人M返我,
係幾年都冇見既朋友,
佢話我唔識M人架la,
我話我點M妳ah
(一黎我冇寫電話簿既習慣,二黎佢個號碼都已改)

靚媽媽, 換相機啦... 好抵玩架....
舊機就捐左俾april 帶去山區啦.... 佢地好需要d 用得既 300萬像素機架...
做下善事又有新機玩... 拍手 拍手

檢視會員個人資料 發送私人訊息
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:38 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
就黎chinese new year, 逗完利是先買啦... 唔好cry... 乖... 唔係咩呀

到時可能又平幾百蚊tim... 露齒而笑

都話我唔會遺棄佢既咯 露齒而笑
回頂端
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:41 am    文章主題: 引言回覆

628 寫到:

係叫妳換機就捐左佢咯, 佢在山區既價值很高架!!! 露齒而笑 拍手 拍手
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:45 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
定係鍾意呢D類型?

details: http://www.canon.com.hk/tc/consumer/Product/ProductDetail.aspx?product_id=10307&series_id=28

請問知唔知價錢 ?
回頂端
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:48 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
lts 寫到:
定係鍾意呢D類型?

details: http://www.canon.com.hk/tc/consumer/Product/ProductDetail.aspx?product_id=10307&series_id=28

請問知唔知價錢 ?

around $3500
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:50 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
628 寫到:

係叫妳換機就捐左佢咯, 佢在山區既價值很高架!!! 露齒而笑 拍手 拍手

我部洇琲爸阿媽仲用得多過我ah,
佢地 經常帶去旅行架,
早10日先去完越南黎ah,
成日問我幾時削椰子糖去食喎,
我話全家都傷風鼻咳,食乜鬼ah 露齒而笑
回頂端
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:51 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
628 寫到:

富婆鰜莏h 嘿嘿
回頂端
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:54 am    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
lts 寫到:
628 寫到:

富婆鰜莏h 嘿嘿

佢都冇舊機~~~
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:57 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
Carmen 寫到:
lts 寫到:
定係鍾意呢D類型?

請問知唔知價錢 ?

around $3500

傻瓜機都咁貴架 ! 酷
回頂端
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 22, 2006 10:58 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
而加 1000萬像都係3千令蚊, 仲好多新技術...
早幾年買 3百萬像又係3千令蚊... 質素差好遠遠遠遠遠遠遠遠遠.......
而加真係好抵玩架!!! 拍手 拍手

從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 攝影樂 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁
3頁(共8頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票