八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

特別報告﹗
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 8:47 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
咁早ar..余仔今日你 唔係咩呀

咁點解你咁晏仲未收工嘅 傷心

我boss走左, 我一夠鐘就閃人啦....番左home了 露齒而笑 露齒而笑 露齒而笑

咁食飯未呀 露齒而笑

未ar..無你咁早啦..老板 大笑 吐舌頭

老板 吓
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 8:48 pm    文章主題: 引言回覆

chimacookie 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:

我boss走左, 我一夠鐘就閃人啦....番左home了 露齒而笑 露齒而笑 露齒而笑

咁食飯未呀 露齒而笑

係咪你請先?? 吐舌頭

請你都唔到.啦! 露齒而笑 露齒而笑 露齒而笑
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 8:48 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:

咁食飯未呀 露齒而笑

老板 吓

你咪你屋企個老板囉 大笑 大笑
今日你部腦快番喇咩 露齒而笑 露齒而笑
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 8:50 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:

咁食飯未呀 露齒而笑

老板 吓

好好多喇. 露齒而笑 露齒而笑
香港人
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 8:50 pm    文章主題: 引言回覆

余仔 寫到:
我今朝睇到新聞都有少少擔心,
因為係星期三晚, 你地未有返上去,
好彩你地全部都冇事咋 拍手

多謝你地關心呀!!

火災現場近唔近你地呀?
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 8:52 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:

咁食飯未呀 露齒而笑

老板 吓

睇黎出黎啲速度就知喇 大笑 大笑
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 9:03 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:

咁食飯未呀 露齒而笑

老板 吓

cookie...今日我地無得玩無得笑tim~ 大笑 大笑 大笑
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 9:05 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:

咁食飯未呀 露齒而笑

老板 吓

cookie...今日我地無得玩無得笑tim~ 大笑 大笑 大笑

係喇~~ 果晚佢有得睇冇得郁,
我瞓覺果陣都笑出黎呀 大笑 大笑
回頂端
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 9:06 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:
王師傅 寫到:
醜醜 寫到:

咁食飯未呀 露齒而笑

老板 吓

今日我唔買笑呀 拍手 拍手 唔係咩呀 唔係咩呀
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 十二月 13, 2007 9:08 pm    文章主題: 引言回覆

王師傅,
你今日我唔買笑呀?? 咁買乜呀 露齒而笑
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁
6頁(共8頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票