八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

注明是從"那裡"轉貼
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 九月 15, 2006 11:40 am    文章主題: 注明是從"那裡"轉貼 引言回覆

小丁香 寫到:
吾好意思.....各位老幼記,
我地大家應互相專重,如下次轉貼,請注明是從"那裡"轉貼過來免引起誤會﹗拜託﹗﹗

醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 九月 15, 2006 11:44 am    文章主題: 引言回覆

keke.........sorry~~各版主...我多事了少少........你地可以在文章的下面tick置頂, 公告....家.....上面只係sample.......你地可以試下,ok了再放我呢個去廢區..... 唔係咩呀
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 九月 15, 2006 5:46 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜姐,
我周圍都抄過...再無妳所講ge置頂,公告....等,係咪我個腦有問題ar? 傷心
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
your_daughter
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 九月 15, 2006 5:58 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
醜醜姐,
我周圍都抄過...再無妳所講ge置頂,公告....等,係咪我個腦有問題ar? 傷心

睇番你個msg 勁好笑 露齒而笑
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 九月 15, 2006 6:03 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
醜醜姐,

依家得啦... 露齒而笑
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 九月 15, 2006 6:13 pm    文章主題: 引言回覆

your_daughter 寫到:
小丁香 寫到:
醜醜姐,

睇番你個msg 勁好笑 露齒而笑

囡囡師姐,
吾好笑我la﹗醜C鬼ar﹗ 看到令人害羞的事 看到令人害羞的事 尷尬 看到令人害羞的事 尷尬
回頂端
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 九月 15, 2006 6:16 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
keke.........sorry~~各版主...我多事了少少........你地可以在文章的下面tick置頂, 公告....家.....上面只係sample.......你地可以試下,ok了再放我呢個去廢區..... 唔係咩呀

e 個留反比其他老幼記嘗試....睇下佢地点叻...hahaaaa﹗﹗﹗ 露齒而笑 唔係咩呀 嘻嘻 嘻嘻
回頂端
Why See
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 九月 18, 2006 11:44 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
醜醜姐,

小丁香:

你唔係E边版主, 所以冇得郁...
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 九月 19, 2006 1:49 pm    文章主題: 引言回覆

Why See 寫到:
小丁香 寫到:
醜醜姐,

小丁香:

佢依家好醒家喇......你咁遲先講佢知~~
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 九月 19, 2006 2:02 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
Why See 寫到:
小丁香 寫到:
醜醜姐,

小丁香:

佢依家好醒家喇......你咁遲先講佢知~~

係ar﹗你甘鬼c 遲,醜醜姐晨早已經敎左我la﹗等你蛇都c ar﹗ 吐舌頭
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票