八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

樟木頭-黃岡......巴士
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, ... 36, 37, 38  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:18 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
余仔 寫到:
Carmen 寫到:

點解我會做o左影後? 極度激動的

o下﹗你?乜吾係劉仔咩? 疑問 混亂 混亂 混亂

黑色衫果個米係我囉! 唔係咩呀
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:20 pm    文章主題: 引言回覆

余仔 寫到:
小丁香 寫到:
余仔 寫到:
Carmen 寫到:

點解我會做o左影後? 極度激動的

o下﹗你?乜吾係劉仔咩? 疑問 混亂 混亂 混亂

黑色衫果個米係我囉! 唔係咩呀

我知佢係边個,係yc 黎ar﹗ 唔係咩呀
回頂端
小豆丁
銀章會員
銀章會員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:32 pm    文章主題: 引言回覆

余仔:
明明是我,為什麽是Y.C???
回頂端
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:37 pm    文章主題: 引言回覆

小豆丁 寫到:
余仔:

小豆,
黑衫係yc,白衫咪係妳lor﹗無錯wor﹗ 開心
回頂端
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:38 pm    文章主題: 引言回覆

小豆丁 寫到:
余仔:

我年青力壯,虎背熊腰,點會認錯,係我,係我,係我.......! 大哭
回頂端
Why See
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:42 pm    文章主題: 引言回覆

余仔 寫到:
小豆丁 寫到:
余仔:

我年青力壯,虎背熊腰,點會認錯,係我,係我,係我.......! 大哭

明白了!明白了! 相內有三个人Y........ 吐舌頭
回頂端
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:46 pm    文章主題: 引言回覆

Why See 寫到:
余仔 寫到:
小豆丁 寫到:
余仔:

YC上左車,趕返跑宣,我同緊佢拜拜嗎?
回頂端
余仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:51 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
各位老友記請留意: 
逸東酒店 ---> 黃崗口岸
最早6:00am, 最晚8:10pm. 每40分鐘一班

黃崗口岸 ----> 逸東酒店
最早7:40am, 最晚9:30pm. 每40分鐘一班

黃崗口岸 ----> 皇朝閣(百佳)的永東車,則由每半小時一班, 改為每小時一班!

正確 。快而準,今日返個樟仔既老友大都收到料,逸東詢問電話7711888(係問售票果個MM的)
回頂端
net
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 10:55 pm    文章主題: 引言回覆

咁皇崗到樟仔就有兩間公司爭生意,我第日都諗下改搭皇崗車先! 微笑
Why See
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 九月 10, 2006 11:18 pm    文章主題: 引言回覆

余仔 寫到:
Why See 寫到:
余仔 寫到:
小豆丁 寫到:
余仔:

YC上左車,趕返跑宣,我同緊佢拜拜嗎?

我上左車,

其寅一睇就G係兵個 la, 張相係Fat姐影, 个背影咁...., 係月巴 X 掩咀而笑
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 樟木頭業主聯誼會 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, ... 36, 37, 38  下一頁
2頁(共38頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票