八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

御景會起高層大廈
前往頁面 上一頁  1, 2

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 七月 06, 2005 10:54 pm    文章主題: 引言回覆

好豪氣.

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
小靈
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期四 七月 07, 2005 12:01 am    文章主題: 引言回覆

fatwoman 寫到:

小靈妹 !

好耐無見囉 ! 妳去左邊處呀 ? 開心

hi, fat 姐, 大家好 開心

係呀, 呢排比較忙, 小左上黎, 但我無偷懶有溫書架 微笑 微笑
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
小靈
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期四 七月 07, 2005 12:12 am    文章主題: 引言回覆

waii888 寫到:
係,我都甘問過,但果位小姐話"我地可以移山家麻" @@!!

移山.....咁到時咪沙塵滾滾..... 傷心
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 七月 07, 2005 7:05 am    文章主題: 引言回覆

小靈 寫到:
fatwoman 寫到:

小靈妹 !

好耐無見囉 ! 妳去左邊處呀 ? 開心

hi, fat 姐, 大家好 開心

係呀, 呢排比較忙, 小左上黎, 但我無偷懶有溫書架 微笑 微笑

小精靈乖! 乜唔係去拍拖咩?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
仁記
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 七月 07, 2005 7:36 am    文章主題: 引言回覆

小靈 寫到:
waii888 寫到:

唔使移山,高層大鰿O御景發展計畫的最後一期,是靠近山邊的,地盆一早預備好,巴黎豪苑後的地基早已做妥,隨時可以起上蓋.

本欄僅為交流和參考,並非建議或推薦,投資者自負其責.

幸福不是必然,如因本欄分析獲利,請捐助本港慈善活動,多謝.

Have a nice day--Have a nice trade.
回頂端
waii888
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期四 七月 07, 2005 5:24 pm    文章主題: 引言回覆

仁記 寫到:
小靈 寫到:
waii888 寫到:

唔使移山,高層大鰿O御景發展計畫的最後一期,是靠近山邊的,地盆一早預備好,巴黎豪苑後的地基早已做妥,隨時可以起上蓋.

oh~唔講唔知~因為未上過巴黎後面睇~
希望..希望..真係最後一期啦........
回頂端
小靈
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期五 七月 08, 2005 12:16 am    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:

吓 唔係呀......
回頂端
小靈
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期五 七月 08, 2005 1:48 am    文章主題: 引言回覆

waii888 寫到:
仁記 寫到:
小靈 寫到:
waii888 寫到:

oh~唔講唔知~因為未上過巴黎後面睇~
希望..希望..真係最後一期啦........

無la la 起四幢廿幾層高既樓, 無晒d渡假feel 極度激動的 極度激動的
回頂端
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 七月 08, 2005 1:51 am    文章主題: 引言回覆

又幾大殺風景. 暈

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 七月 08, 2005 6:23 am    文章主題: 引言回覆

小靈 寫到:
肥佬 寫到:

吓 唔係呀......

唔好剩係掛住做, 都要為終身大事著想下!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2
2頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票