八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

御景花園被爆格
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
net
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 九月 11, 2006 8:24 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
車﹗我地都係道講緊爆格d事,只不過係自爆心事之馬﹗吾得加咩﹗ 酷

係呀,本來我仲想講爆石天.... 看到令人害羞的事
檢視會員個人資料 發送私人訊息
帝國
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 九月 12, 2006 12:45 pm    文章主題: 引言回覆

http://forum88.yukz.com/bbs/viewtopic.php?t=25549&postdays=0&postorder=asc&start=60
帝豪老爺 露齒而笑 你講呢d野做咩, 人地話保安有問題,你就9吳搭8。
小丁香 寫到:老爺爺,
吾好嬲﹗有事慢慢講,最緊要係心平氣和.....萬事有相量,放且大家講都爆格ge問題,甘咪即係同保安有關lor﹗
露齒而笑 帝國 寫到:嗤嘩... 我see到都頂你地ng順lu 離晒題,真係9ng搭8 我都ng想出聲+.
劉仔 寫到:咦!セ言詞與閣下座右銘咁茅盾嘅!哎,睇漏鰷K,原來與閣下麰掙虷n按近喎!
帝國 寫到:【清者自清,濁者自濁】
不辨是非,何雖多講.
大笑 ..HI..ALL 唔係咩呀 很對不起 露齒而笑 司初黎報到,誤入
這個話題.令到HI..ALL都不開
心.望見諒,言詞上大家,不客氣咁指桑罵槐,望見諒!

會心一笑 望大家開心唷,88既文化就係咁,上嚟吹吹水,切記不要傷害到人就OK啦!
LIKE CHAT就CHAT,勿執著做人呀,知道LU.
HEY..王C虎:玩得味呀 大笑 我又想玩十五十六輕鬆吓啦.輕鬆晒啦.

在生命中不管遇到任何困難,都不要失去臉上的笑容。
回頂端
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 九月 12, 2006 2:01 pm    文章主題: 引言回覆

帝國大帝,
十五十六吾玩吾舒服,我地歡迎"開心大帝"你入局.

拍手
回頂端
帝國
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 九月 12, 2006 2:08 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
帝國大帝,

拍手

愛 thank you 露齒而笑 露齒而笑
露齒而笑 露齒而笑

在生命中不管遇到任何困難,都不要失去臉上的笑容。
回頂端
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 九月 12, 2006 2:12 pm    文章主題: 引言回覆

帝國 寫到:
小丁香 寫到:
帝國大帝,

拍手

露齒而笑 露齒而笑

開心大帝,
我地通常係晚上至十五十六ar﹗今晚請早d來趕得切有甜品吃...... 露齒而笑 唔係咩呀
回頂端
王師傅
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 九月 12, 2006 4:14 pm    文章主題: 引言回覆

帝國 寫到:
http://forum88.yukz.com/bbs/viewtopic.php?t=25549&postdays=0&postorder=asc&start=60
帝豪老爺 露齒而笑 你講呢d野做咩, 人地話保安有問題,你就9吳搭8。
吾好嬲﹗有事慢慢講,最緊要係心平氣和.....萬事有相量,放且大家講都爆格ge問題,甘咪即係同保安有關lor﹗
露齒而笑 帝國 寫到:嗤嘩... 我see到都頂你地ng順lu 離晒題,真係9ng搭8 我都ng想出聲+.
劉仔 寫到:咦!セ言詞與閣下座右銘咁茅盾嘅!哎,睇漏鰷K,原來與閣下麰掙虷n按近喎!
不辨是非,何雖多講.
大笑 ..HI..ALL 唔係咩呀 很對不起 露齒而笑 司初黎報到,誤入

會心一笑 望大家開心唷,88既文化就係咁,上嚟吹吹水,切記不要傷害到人就OK啦!
HEY..王C虎:玩得味呀 大笑 我又想玩十五十六輕鬆吓啦.輕鬆晒啦.

算啦帝國兄:我都唔記得件事囉(我有老人痴呆)得閒上嚟十五十六.個人都會好舒服
歡迎.歡迎.米卦住溝女至得架 露齒而笑 露齒而笑 露齒而笑 大笑 大笑 大笑 愛 愛 愛
回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 九月 12, 2006 6:54 pm    文章主題: 引言回覆

[quote="帝國"]http://forum88.yukz.com/bbs/viewtopic.php?t=25549&postdays=0&postorder=asc&start=60
不辨是非,何雖多講.

咁就乖喇.....帝國~ 唔係咩呀
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 九月 13, 2006 5:04 pm    文章主題: 引言回覆

帝國 寫到:
小丁香 寫到:
帝國大帝,

拍手

露齒而笑 露齒而笑

甘我以后都叫你"開心大帝"la﹗ 拍手
回頂端
Why See
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 九月 13, 2006 9:38 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
帝國 寫到:
小丁香 寫到:
帝國大帝,

拍手

露齒而笑 露齒而笑

找大哥大改炙 吐舌頭
回頂端
Why See
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 九月 13, 2006 9:38 pm    文章主題: 引言回覆

小丁香 寫到:
帝國 寫到:
小丁香 寫到:
帝國大帝,

拍手

露齒而笑 露齒而笑

找大哥大改名 吐舌頭
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  下一頁
10頁(共12頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票