八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

港 粵 生 活 費 相 差 三 倍
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 生活錦囊
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 4:07 pm    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
Carmen 寫到:
女仔去玩, 您係男人, 去嚟做乜呀 ? 驚愕

咁香港人呢... 看到令人害羞的事

我地好似由頭到尾都係一班女仔傾緊計喎 ! 尷尬
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 4:15 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
lts 寫到:
Carmen 寫到:

香港人 寫到:
梗係唔賣啦 ! 賣咗咁我地去邊呀 ! 露齒而笑 露齒而笑

Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 5:16 pm    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:
Carmen 寫到:
lts 寫到:
Carmen 寫到:

香港人 寫到:
梗係唔賣啦 ! 賣咗咁我地去邊呀 ! 露齒而笑 露齒而笑

我地女仔團, 我帶 ! 佢第二個星期男仔團 , 您帶 ! 露齒而笑 露齒而笑 露齒而笑
回頂端
catherine
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 5:24 pm    文章主題: 引言回覆

有野玩,我又去! 吐舌頭
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 8:35 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
其中一樣好刺激既遊器,係同你地挽扭波波lor,唔係佢地用呢招勾引我,我先至唔會同佢地出黎啦.
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 8:38 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
而且我地同您又唔熟 !
米咁生煑完都变熟啦,乜野都有弟一次既. 吐舌頭
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 8:41 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
lts 寫到:
Carmen 寫到:

好似?唔似喎 驚愕
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 8:51 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
我地女仔團, 我帶 ! 佢第二個星期男仔團 , 您帶 ! 露齒而笑 露齒而笑 露齒而笑
好主意,一於咁話.
你做榮譽隊長帶一隊
its做星級隊長帶一隊
我又做陞級總隊長帶你兩隊
唔洗客氣,為88隊員貢獻少少精力,我係義不容辭既
死老
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 8:51 pm    文章主題: 引言回覆

old_old_7 寫到:
Carmen 寫到:
其中一樣好刺激既遊器,係同你地挽扭波波lor,唔係佢地用呢招勾引我,我先至唔會同佢地出黎啦.

如果您扭得到啲公安先謂啦 !
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期五 八月 18, 2006 8:59 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
old_old_7 寫到:
Carmen 寫到:

如果您扭得到啲公安先謂啦 !
私人地方私下無私分享快樂,冇金錢交易,你肯我又冇話唔,制佢地冇符 吐舌頭
死老
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 生活錦囊 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  下一頁
12頁(共13頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票