八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

探 員 查 牌 爆 粗 有 理
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 10:48 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
old_old_7 寫到:

頂呱呱你係咪又誤會我呀? 混亂

我唔係誤會左您意思 ?
請您用最淺白嘅中文表達 !
小人讀得書少, 英譯中我吸收唔到 !
疑問
哎吔,原來係我誤會左我自己 大笑
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
htys4b04
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 10:56 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
htys4b04 寫到:
其實我覺得每個人都係會有爆粗ge可能嫁啦
更可放香港嘅警員都係人

我真係好歡喜您地呢班小妹妹
以您地嘅年齡能夠指出 " 更可放香港嘅警員都係人 "
真係好明白事理同有為他人著想嘅精神 !
好嘢

多謝,,同埋每個人都會有反錯ge機會嫁啦
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 雅虎訊息通 MSN Messenger
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 11:03 am    文章主題: 引言回覆

你地全部都誤會晒我 大哭
死老
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 11:12 am    文章主題: 引言回覆

鍚番錫番 ! 愛
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 11:19 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:

鍚番錫番 ! 愛

吐舌頭 露齒而笑 拍手 唔係咩呀 大笑
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 11:21 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:

鍚番錫番 ! 愛

吐舌頭 露齒而笑 拍手 唔係咩呀 大笑
唔記得thank橋添 拍手
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 11:23 am    文章主題: 引言回覆

Honey唔好嬲,我而家就去自修三分鐘好未? 愛
死老
回頂端
kk123
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 3:13 pm    文章主題: 引言回覆

話題由幼稚園至未踏足社會
爆粗略答案多是錯的
但隨著社會經驗增長
看角度更深入
有個笑話
沖涼時候對著鏡子發覺原來都是動物
人性有喜怒衷樂及獸性
只是未發作
周邊之事怎樣解釋
何只爆粗,整班說是高學歷
議會一開,拳來腳往,謙謙民主大國訴諸武力
所以爆粗有何大不了
工作上壓場是可理解的

小市民上
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 3:20 pm    文章主題: 引言回覆

已通知 網主取消不雅圖片 ! 極度激動的
回頂端
kk123
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期一 七月 24, 2006 3:30 pm    文章主題: 引言回覆

話題由幼稚園至未踏足社會
爆粗答案多是錯的
但隨著社會經驗增長
看角度更深入
有個笑話
沖涼時候對著鏡子發覺原來都是動物
人性有喜怒衷樂及獸性
只是衣著上自我提升
行為上未發作
周邊之事怎樣解釋
何只爆粗,整班說是高學歷
議會一開,拳來腳往,謙謙民主大國訴諸武力
所以爆粗有何大不了
工作上壓場是可理解的

小市民上
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
2頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票