八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

方伊琪演唱會
前往頁面 1, 2, 3  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
keung88
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期日 七月 16, 2006 1:09 pm    文章主題: 方伊琪演唱會 引言回覆

8月5日免費聽歌地點御景俱樂部草坪側 大笑 (記住換印花)
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
man169
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期日 七月 16, 2006 4:46 pm    文章主題: 引言回覆

方伊琪好老喎 眼瞓
piyopiyo
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期一 十一月 27, 2006 3:03 pm    文章主題: Re: 方伊琪演唱會 引言回覆

keung88 寫到:

好悶又冇新意,唔該俾d新意思。
回頂端
man169
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期四 十二月 07, 2006 9:29 am    文章主題: Re: 方伊琪演唱會 引言回覆

piyopiyo 寫到:
keung88 寫到:

新業主,您聽過唱歌多少次 酷 一次、兩次 驚愕﹖﹖﹖﹖﹖
您需要什麼樣新意思﹖﹖﹖﹖﹖﹖寫來看看
Why See
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 十二月 07, 2006 11:59 am    文章主題: Re: 方伊琪演唱會 引言回覆

man169 寫到:
keung88 寫到:

好個冇Ar ! X豪一次都冇 混亂
回頂端
小丁香
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 十二月 14, 2006 8:46 pm    文章主題: Re: 方伊琪演唱會 引言回覆

Why See 寫到:
man169 寫到:
keung88 寫到:

好個冇Ar ! X豪一次都冇 混亂

咪係......只係得d煙火睇乍﹗
回頂端
man169
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期五 一月 19, 2007 8:17 pm    文章主題: 引言回覆

樟仔最差燒煙花,搞到個天黑媽媽,如睇過青馬大橋煙花,其它煙花唔使睇囉 大笑
☆雪之女孩☆
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 一月 19, 2007 8:20 pm    文章主題: 引言回覆

man169 寫到:
樟仔最差燒煙花,搞到個天黑媽媽,如睇過青馬大橋煙花,其它煙花唔使睇囉 大笑

真係架?? 驚愕
我記得細個o個陣時係屋企個露枱望去對面都有得睇煙花ga... 開心
(係樟仔) 會心一笑

改編歌詞裡除列明自創,
其餘都是轉貼的.
回頂端
man169
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期五 一月 19, 2007 8:23 pm    文章主題: 引言回覆

☆雪之女孩☆ 寫到:
man169 寫到:

真係架?? 驚愕
我記得細個o個陣時係屋企個露枱望去對面都有得睇煙花ga... 開心
(係樟仔) 會心一笑

細細過,細成點,乘2定乘3 唔係咩呀
☆雪之女孩☆
管理員
管理員

發表發表於: 星期五 一月 19, 2007 8:34 pm    文章主題: 引言回覆

man169 寫到:
☆雪之女孩☆ 寫到:
man169 寫到:

真係架?? 驚愕
(係樟仔) 會心一笑

細細過,細成點,乘2定乘3 唔係咩呀

um....3、4歲到~~ 微笑

改編歌詞裡除列明自創,
其餘都是轉貼的.
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
1頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票