八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

不 只 是 找 Model 咁 簡 單
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 六月 07, 2006 11:08 pm    文章主題: 不 只 是 找 Model 咁 簡 單 引言回覆

事發位置大概在尖沙咀加連威老道的bossini附近,突然有一個年約? 35~40? 歲的女人,外表實在不像壞人(啊呀!!?不要再以貌取人),髮型- "running" 長及至膊頭,她捉住我的左手對我說:『小姐你係咪著中碼衫架..... 冇野架.....
我問? 咋..... 你係咪做model 架。』
>
>不知不覺我巳開始感到暈眩,我撇開她的手,用最快速的步伐向前行?(講真我的手腳行動巳開始感到遲緩發軟)?,但我看不見有煙的物體,很厲害,她只是對我說話,30秒也沒有呀!!!!
>
>我知道我巳快撐不下去了,於是我入了中華電力坐下,我休息約10分鐘後,看見前面有間?7-11 便行過去(我巳觀察了有沒有可疑人物才離開,其實根本沒可能發現他們呀),我一心想著買白花油令自己?
>
>醒過來,我付錢後企在bar??搽油的(我隔離一直企著一個女人,不是之前那個),我本想離開(我亦看見那女人巳走),我未出門口(因為,我大嫂剛剛call我叫在7-11等她),我再返回bar? 那女人突然返回) 她向我說話,我知道他們(迷暈黨)定不會放過我,於是我出去那些人多的店舖? (心裡希望大嫂快來呀),我不停穿梭那些人多的店舖,最後大嫂來了.........。
>
>我並沒有財物損失,但請各位人事轉寄出去,好讓各人事提防(尤其女性)!!!!!!!!!!!
>
>各位好心人事,請不要立亂同陌生人說話呀!!!!!!!
>>
>請各位轉寄出去,好讓各人提防
>
>我相信係真嫁!因為今個星期三晚,我o係銅鑼灣都試過類似情況,行經Timesquare附近,有個女人行過我身邊用手摸o左我膊頭一下叫停我,好慢o甘同我講:『Miss... 唔該...Miss...我想講...』
>
>我都聽唔清楚佢講咩,只係突然覺得唔多舒服同頭暈,我無理佢諗住繼續行,但佢仲貼埋o黎想再講o野,o個時感覺怪怪地o甘,好似聽極都聽唔清楚佢講咩,佢有想扶住我嫁,但一見我朋友行過o黎佢就慢慢o甘行開.
>
>雖然我冇手軟腳軟,但就好頭暈同埋對耳仔好似塞o左o甘,o個種唔舒服同頭暈要直到我坐低抖o左成廿分鐘先散.
>
>原本我仲以為係自己唔舒服先頭暈,但睇完下面個email之後就覺得可能同o個個女人有關.
>
>所以無論男女,大家出街真係要萬分小心!
>
>各位朋友請注意!!!!!!!!!!
>小心!!!! 小心!!!!
>
>如果唔係自己親身感受過都唔知原來迷暈黨咁厲害。
your_daughter
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 六月 07, 2006 11:12 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 你真人真事?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 六月 08, 2006 12:39 am    文章主題: 引言回覆

no la..........我見到佢已經走快d啦...........成日都走個人過黎煩住曬.....
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 六月 14, 2006 10:08 am    文章主題: 引言回覆

係咪真架?講野都可以迷暈到人? 驚愕
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 六月 14, 2006 10:09 am    文章主題: 引言回覆

係电郵講有鬼用咩?
有事都唔去報警,害人害己.
死老
回頂端
fat
鐨石級會員
鐨石級會員

發表發表於: 星期一 七月 03, 2006 5:08 pm    文章主題: 引言回覆

手執鋼刀九十九,殺盡壞人方罷手
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 七月 03, 2006 10:20 pm    文章主題: 引言回覆

fat 寫到:
又多個自認係壞人勒 大笑
死老
回頂端
fat
鐨石級會員
鐨石級會員

發表發表於: 星期二 七月 04, 2006 12:13 pm    文章主題: 引言回覆

old_old_7 寫到:
fat 寫到:
又多個自認係壞人勒 大笑

可能我有點矯枉過正 極度激動的
但係打開報紙電視
一大堆
殺人放火,姦淫擄掠
偷握拐騙,不公不義
真令我有點憤世嫉俗
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 七月 04, 2006 12:36 pm    文章主題: 引言回覆

多謝醜醜提醒 微笑
平時鷁颿蛈酗H問,
我都有同佢地保持距離架 露齒而笑
回頂端
gnxex
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期日 七月 09, 2006 9:33 pm    文章主題: 引言回覆

小心為上,便宜莫貪

0088 註:
此會員之個性簽名導向不正當之網站, 現已被刪除.
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票