八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

PlayRight service at 西貢泥涌 on 16 Apr 2005 (Sat)
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 義工活動
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
girl friend
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 四月 12, 2005 1:04 pm    文章主題: PlayRight service at 西貢泥涌 on 16 Apr 2005 (Sat) 引言回覆

Still have about 5-6 vancancies for volunteers are required

露齒而笑 唔係咩呀 會心一笑 開心 吐舌頭 愛 微笑 驚愕 酷 大笑
日期 : 2005年4月16日 (Sat)
時間 : 上午十時至下午六時
地點 : 西貢 西沙路 泥涌村荷里活大自然康體中心

活動內容 : 三隻小豬的建築遊戲、小木頭工作室、自助遊樂場紙皮石畫、古法BBQ、原始人樹屋

合適年齡 : 3至12歲(視乎遊戲差異)

查詢/報名 : 致電26334914 智樂遊戲工作員 張正偉先生
or 將聯絡資料電郵致 playpark@playright.org.hk

Information provided by Ah Kay (PlayRight)
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 四月 12, 2005 2:02 pm    文章主題: 引言回覆

我想玩呀GIRLFRIEND~~同埋叫埋朋友得唔得呀?? 唔係咩呀
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 四月 12, 2005 4:57 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
我想玩呀GIRLFRIEND~~同埋叫埋朋友得唔得呀?? 唔係咩呀

依加係, 妳估係呀?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 四月 12, 2005 7:16 pm    文章主題: 引言回覆

girl friend, 星期六妳唔係一齊報左名同老人家旅行咩?

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
白木一休
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 四月 12, 2005 8:16 pm    文章主題: 引言回覆

就咪係咁佢要幫playright搵義工lor.
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 四月 12, 2005 8:51 pm    文章主題: 引言回覆

明白.

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
girl friend
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 四月 12, 2005 10:09 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:

醜醜..... you can contact the incharge directly. 會心一笑 I can't join since I will be busy on another volunteer service on that day. 驚愕 露齒而笑 酷 Your friend are also welcome to join this service. Hurry up, call Playright asap !! 露齒而笑 唔係咩呀
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
白木一休
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 四月 13, 2005 7:13 pm    文章主題: 引言回覆

係咪呀. 大哥大. girl friend 唔會飛我地架啦.
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 四月 14, 2005 7:30 am    文章主題: 引言回覆

白木一休 寫到:
係咪呀. 大哥大. girl friend 唔會飛我地架啦.

嗚嗚... 大哭
唔制! 大哭
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 四月 15, 2005 10:29 am    文章主題: 引言回覆

girl friend 寫到:
醜醜 寫到:

醜醜..... you can contact the incharge directly. 會心一笑 I can't join since I will be busy on another volunteer service on that day. 驚愕 露齒而笑 酷 Your friend are also welcome to join this service. Hurry up, call Playright asap !! 露齒而笑 唔係咩呀

oh~~太遲了~~ 傷心 因為sat要番工,明天就係請唔切假同報唔切名啦~ 酷
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 義工活動 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票