八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

千萬不要輕易相信有所謂「一夜致富」
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 投資廣場
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 四月 12, 2006 10:13 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
628 寫到:
咁又唔會,正係嬲佢明明話緊我,都話唔係(以退為進既大騙局)

阿姐仔呀, 我真係指篇文章, 因您在開始處講左問點睇法呀 ?
所以我咪話 " 這是以退為進既大騙局 "
救命呀 !!!
扺打
有庭人係越解越唔識既,如果係我就將錯就鋤,同佢開火 大笑
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 四月 12, 2006 10:23 am    文章主題: 引言回覆

old_old_7 寫到:
Carmen 寫到:
628 寫到:

阿姐仔呀, 我真係指篇文章, 因您在開始處講左問點睇法呀 ?
救命呀 !!!
扺打
有庭人係越解越唔識既,如果係我就將錯就鋤,同佢開火 大笑

我退出呢個 topic 啦, 拜拜 拍手
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 四月 12, 2006 10:29 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
628 寫到:

救命呀 !!!
扺打

真係唔係話我架,咁Sorry law,我信你la, 看到令人害羞的事 (其實我本身都已認為你係話緊文章入邊鶩茪H架,但我個朋友一見到你鶗y盲既都睇到既句子,便哈哈大笑,我都唔知發生咩事,佢話人地擺明係話緊你la,死蠢,你遲早俾d網友圍攻添bor,你話ah,佢有話錯咩)
回頂端
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 四月 12, 2006 10:35 am    文章主題: 引言回覆

我好欣賞您愛發問嚘諯, 唔明問到明, 唔清楚問清楚, 減少大家之間嚜~會, 有唔鼢N攤出薨邅I佢
係你先會讚我,你都唔知ah,老爺七鰣曭壅銕袑雱痚搊o白痴添bor,
就係因為我睇過會員規條度講到,只要做到管理級,就有權刪除或更改文章內容,咁我見你地個個都做到管理級,咪以為你地個個都有權low,唔係既咩?
咁Ring同你地有咩分別ah?
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 四月 12, 2006 11:01 am    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
係你先會讚我,你都唔知ah,老爺七鰣曭壅銕袑雱痚搊o白痴添bor,
就係因為我睇過會員規條度講到,只要做到管理級,就有權刪除或更改文章內容,咁我見你地個個都做到管理級,咪以為你地個個都有權low,唔係既咩?
咁Ring同你地有咩分別ah?

阿 Ringo 就管理我地咯 ! 拍手

阿 Ring 就只係管理您咯 ! 露齒而笑
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 投資廣場 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4
4頁(共4頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票