八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

公 理 何 在
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 有讚有彈
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:51 pm    文章主題: 引言回覆

chimacookie 寫到:
old_old_7 寫到:
係噃~~過想法幾好哩, 仲可以幫政府增加收入添 露齒而笑
唔会多幾多既,罸得個零月,每人幾百蚊!
香港人唔蠢既,一講到會罸錢,自然好快会做番文明人啦.

你係咪已經做文明人呢 露齒而笑
捉唔到我咪當係lor 吐舌頭 大笑
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期六 四月 08, 2006 6:02 pm    文章主題: 引言回覆

同一句說話, 語氣唔同都可以有好多唔同嘅效果喇~~~

如果錯咗肯認衰又認錯, 個差人肯俾機會佢都唔出奇嘅 開心

相反, 錯咗仲大聲夾惡, 又發埋long lai添, 唔罰佢仲等幾時吖?

Cookie姐,妳講中咗,中既係我有講冇意思ah Sir,我趕時間嗎,俾次機會得唔得ah(你好衰架,我巳將呢d瘀嘢省略咗唔寫,你係要我講出來 看到令人害羞的事 ),佢唔理你架(d人都話政府庫房赤字嚴重,唔罰你就奇,冇情講架
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期六 四月 08, 2006 6:08 pm    文章主題: 引言回覆

我有時要幫我老細入咪表,
有一次落到嚟個警察剛剛到咋, 都唔俾我入表,
大拿拿就唔見左 350 啦, 幾慘呀,
重要暗呀底, 唔敢俾老細知,
靜雞雞自己去交罰款
大哭
回頂端
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期六 四月 08, 2006 6:08 pm    文章主題: 引言回覆

"而我見隔離著住校服既學生哥,差人祇同佢口頭警告便了事"
你點知佢地講乜野呀?
你唔比個差佬問路架? 極度激動的

佢地啱啱喺我隔離,兩個差人喺度互打眼色,盲既咩
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期六 四月 08, 2006 11:15 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
同一句說話, 語氣唔同都可以有好多唔同嘅效果喇~~~

如果錯咗肯認衰又認錯, 個差人肯俾機會佢都唔出奇嘅 開心

相反, 錯咗仲大聲夾惡, 又發埋long lai添, 唔罰佢仲等幾時吖?

Cookie姐,妳講中咗,中既係我有講冇意思ah Sir,我趕時間嗎,俾次機會得唔得ah(你好衰架,我巳將呢d瘀嘢省略咗唔寫,你係要我講出來 看到令人害羞的事 ),佢唔理你架(d人都話政府庫房赤字嚴重,唔罰你就奇,冇情講架
呢D唔係叫做瘀,係叫做好彩,香港每日成千上萬人都犯規,咁岩就捉到你乍,點解你唔跟手去買條六合彩咁笨呢? 大笑
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期六 四月 08, 2006 11:18 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
"而我見隔離著住校服既學生哥,差人祇同佢口頭警告便了事"
你點知佢地講乜野呀?
你唔比個差佬問路架? 極度激動的

佢地啱啱喺我隔離,兩個差人喺度互打眼色,盲既咩
你又懶聰明,你唔比兩個老差骨打眼色約緊時間去挽斷背咩? 極度激動的
死老
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期六 四月 08, 2006 11:21 pm    文章主題: 引言回覆

此事告一段落啦 露齒而笑
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 四月 09, 2006 2:54 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
此事告一段落啦 露齒而笑
呢D幾時輪到你話事呀,又唔係板主,topic又唔係你開,你話唔挽就唔挽,628咪好冇面 極度激動的
死老
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 四月 09, 2006 5:38 am    文章主題: 引言回覆

係咪版主話告一段落您就肯停呀 ? 露齒而笑
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 四月 09, 2006 6:02 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
係咪版主話告一段落您就肯停呀 ? 露齒而笑
noop,佢可以唔講,但係其它人中意繼續仍可繼續.
你有冇攪錯,呢D野都要問.用下腦丫唔該.
冇腦就收聲. 極度激動的
死老
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 有讚有彈 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁
3頁(共6頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票