八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

公 理 何 在
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 有讚有彈
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 3:46 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
628 寫到:
極度激動的 搞錯AH你地,家陣我幾時有話過自己瓻,我靜係針對D差佬做法僆,根本冇一視同仁,仲有咩講AH你地,邊個再話我呢,我一於同佢絕交架,聽到未 極度激動的 極度激動的 極度激動的

絕交=用訪客名稱? 露齒而笑

肥佬,你 好嘢
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:05 pm    文章主題: 引言回覆

"而我見隔離著住校服既學生哥,差人祇同佢口頭警告便了事"
你點知佢地講乜野呀?
你唔比個差佬問路架? 極度激動的
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:14 pm    文章主題: 引言回覆

同一句說話, 語氣唔同都可以有好多唔同嘅效果喇~~~

如果錯咗肯認衰又認錯, 個差人肯俾機會佢都唔出奇嘅 開心

相反, 錯咗仲大聲夾惡, 又發埋long lai添, 唔罰佢仲等幾時吖?
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:17 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
極度激動的 搞錯AH你地,家陣我幾時有話過自己啱咩,我靜係針對D差佬做法啫嗎,根本冇一視同仁,仲有咩講AH你地,邊個再話我呢,我一於同佢絕交架,聽到未 極度激動的 極度激動的 極度激動的

係咯,班人都唔講道理既,今次我企係你後面頂住你,佢地唔岩.
D差佬見你衝紅灯,應該寫張$500支票比你,讚揚你敢用冒死精神係馬路上體驗文明既香港係人命至上既精神.
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:19 pm    文章主題: 引言回覆

chimacookie 寫到:
如果錯咗肯認衰又認錯, 個差人肯俾機會佢都唔出奇嘅 開心 相反, 錯咗仲大聲夾惡, 又發埋long lai添, 唔罰佢仲等幾時吖?
咁天生樣衰口臭既人,好似佢咁,梗係走唔甩啦,冇計格. 傷心
死老
回頂端
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:21 pm    文章主題: 引言回覆

old_old_7 寫到:
如果錯咗肯認衰又認錯, 個差人肯俾機會佢都唔出奇嘅 開心 相反, 錯咗仲大聲夾惡, 又發埋long lai添, 唔罰佢仲等幾時吖?
咁天生樣衰口臭既人,好似佢咁,梗係走唔甩啦,冇計格. 傷心

你贈慶呀 露齒而笑 露齒而笑 露齒而笑
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:24 pm    文章主題: 引言回覆

要想香港好,應該有殺錯冇放過.犯左既都要罸,拖住狗過衝黃燈,連條狗都要罸埋至岩.衝紅灯罸双倍,唔洗一個月,全香港都又再文明D勒.
到時又可以恥笑D內地人冇文明勒 大笑 大笑
死老
回頂端
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:26 pm    文章主題: 引言回覆

係噃~~過想法幾好哩, 仲可以幫政府增加收入添 露齒而笑
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:40 pm    文章主題: 引言回覆

唔会多幾多既,罸得個零月,每人幾百蚊!
香港人唔蠢既,一講到會罸錢,自然好快会做番文明人啦.
死老
回頂端
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:42 pm    文章主題: 引言回覆

old_old_7 寫到:
唔会多幾多既,罸得個零月,每人幾百蚊!
香港人唔蠢既,一講到會罸錢,自然好快会做番文明人啦.

你係咪已經做文明人呢 露齒而笑
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 有讚有彈 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁
2頁(共6頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票