八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

御景花園乒乓球屬會
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 六月 07, 2005 4:57 pm    文章主題: 引言回覆

仁記 寫到:
肥佬 寫到:
仁記 寫到:
肥佬 寫到:
仁記 寫到:
開心 早晨 微笑

易仲豪鬗p朋友,年紀小小,手法美妙,打得精彩,當日共打八場,對手全是大人,[color=red]只在中級組輸一場俾亞軍姚慶豐,
鱄茤u軍,全場觸目,比賽期間,掌聲不絶,將是另一顆明日之星,肥哥哥你可能也不是佢既對手.
[/color] 拍手 愛 會心一笑 唔係咩呀

仁兄,
咁, 易仲豪小朋友在中級組是否輸給了大肚腩呀?

唔係咩呀

早被姚慶豐淘汰?無緣漡靮a亞軍? 

八場比賽,只輸一場,得季軍,明未?

咁, 大肚腩響中級組一場都未輸過喎, 好! 頂呱呱
仁兄,
你放棄左樟城的生活, 返香港. 咁以後仲會唔會再返御景搞乒乒球會呀?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
仁記
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 六月 08, 2005 8:15 am    文章主題: 引言回覆

御景乒乓球屬會已上軌道,邊個做都一樣啫.

肥哥哥,你咁熱心,不如在帝豪亦組織一個乒乓球會,日後我地都可以攪d邨際比賽都好喎,如果有乜問題,我都可以提供我既經驗.

本欄僅為交流和參考,並非建議或推薦,投資者自負其責.

幸福不是必然,如因本欄分析獲利,請捐助本港慈善活動,多謝.

Have a nice day--Have a nice trade.
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 六月 08, 2005 12:51 pm    文章主題: 引言回覆

仁記 寫到:
御景乒乓球屬會已上軌道,邊個做都一樣.

肥哥哥,你咁熱心,不如在帝豪亦組織一個乒乓球會,日後我地都可以攪dh際比賽都好喎,如果有乜問題,我都可以提供我既經驗.

冇左你, 唉! 御景真係大損失啦! 大哭 流
回頂端
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 六月 09, 2005 12:48 am    文章主題: 引言回覆

仁記 寫到:
御景乒乓球屬會已上軌道,邊個做都一樣啫.

肥哥哥,你咁熱心,不如在帝豪亦組織一個乒乓球會,日後我地都可以攪d邨際比賽都好喎,如果有乜問題,我都可以提供我既經驗.

肥佬諗諗佢. 微笑

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 六月 09, 2005 7:17 am    文章主題: 引言回覆

Ringo 寫到:
仁記 寫到:

肥哥哥,你咁熱心,不如在帝豪亦組織一個乒乓球會,日後我地都可以攪dh際比賽都好喎,如果有乜問題,我都可以提供我既經驗.

肥佬諗諗佢. 微笑

大哥大,
可惜分身乏術, 現在除了石新的老人院外, 現在又身兼黃江老人院義工. 連去游水打乒乓球的時間都幾乎冇! 又何能再諗其他呢? 大哭 流
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 六月 09, 2005 8:20 am    文章主題: 引言回覆

仁兄,

CCTV5(本星期日)
13:55:00 2005年鲁能杯中ル漭蓂y俱乐部超级m赛(2)

廣東體育台
本星期三
19:55 直播 05年鲁能杯中ル漭蓂y俱乐部超级m赛 なX女队vs辽宁本
本星期六
19:55 直播 05年鲁能杯中ル漭蓂y俱乐部超级m赛 な翇玛仕男队vs浙江宁波海天
好精彩架,快D返黎睇啦!
回頂端
仁記
管理員
管理員

發表發表於: 星期六 六月 11, 2005 11:11 pm    文章主題: 引言回覆

肥佬 寫到:
Ringo 寫到:
仁記 寫到:

肥佬諗諗佢. 微笑

大哥大,
可惜分身乏術, 現在除了石新的老人院外, 現在又身兼黃江老人院義工. 連去游水打乒乓球的時間都幾乎冇! 又何能再諗其他呢? 大哭 流

愛 愛 愛 肥哥哥真係為善最樂,佩服.

Have a nice day--Have a nice trade.
回頂端
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 六月 12, 2005 6:35 am    文章主題: 引言回覆

仁記 寫到:
肥佬 寫到:
Ringo 寫到:
仁記 寫到:

肥佬諗諗佢. 微笑

大哥大,

愛 愛 愛 肥哥哥真係為善最樂,佩服.

仁兄,
過獎! 看到令人害羞的事
回頂端
仁記
管理員
管理員

發表發表於: 星期六 七月 09, 2005 10:06 am    文章主題: 引言回覆

本月廿四日星期日御景將舉行本年度暑期乒乓球比賽.

時間由下午2:00-6:00

比賽形式與上次相同,分為初級組,中級組,高級組及公開組,球員可參加本身級別比賽,亦可挑戰高一級,即可參加兩組賽事,已有積分球員優先,名額有限,歡迎各球員參加.

回頂端
仁記
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 七月 31, 2005 9:48 am    文章主題: 引言回覆

2005年度暑期乒乓球比賽已完满結束,以下為本次戰果:

初級組

冠軍--蒙熾威
亞軍--葉陳強

中級組

冠軍--陳明
亞軍--何惠強

公開組

冠軍--楊志鈞
亞軍--毛永興

本次比賽,報名人數共廿二人,參加比賽人數十八人,由於高級組人數不足,故取消.

回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁
4頁(共8頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票