八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

環保分分fun親子同學日 -緊急招募 (29/Jan/05)
前往頁面 1, 2  下一頁

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 義工活動
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
volunteer
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期一 一月 24, 2005 4:05 pm    文章主題: 環保分分fun親子同學日 -緊急招募 (29/Jan/05) 引言回覆

親愛的朋友們:

感激大家仗義相助,目前已邀得20位"大俠"出席是次活動,唯目標人數為27,因此懇請各位向各路英雄推廣是次活動,邀請他們成為是次活動的"大俠",齊齊與跑馬地聖保祿天主教小學的小三及小四學生、家長玩一個下午﹗

是次活動簡介:

活動名稱:環保分分fun親子同學日
日期:2005年1月29日
時間:2:30-5:00p.m.
地點:跑馬地黃泥湧道聖保祿天主教小學
集合時間:12:00p.m.
集合地點:聖保祿天主教小學正門
解散時間:6:15p.m.
對像:聖保祿天主教小學小三及小四學生、家長(約300人)
活動日遊戲:見附表

Abby Lam
Tel: 2650 2603

資料提供 : 桃姐

編號:B05004
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
volunteer
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期一 一月 24, 2005 4:13 pm    文章主題: 活動日遊戲:見附表 引言回覆

回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
白木一休
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 一月 30, 2005 1:00 am    文章主題: 引言回覆

今早包完角仔俾桃姐捉o左去幫手,我入o左起屋組.想唔到班女仔都玩得咁顛.的木好重ar ma. 難得的父母都咁投入.收工時我和拍檔幾乎散哂.但又相當好玩.自不及遊戲銜啦.
最好Ringo下次再早的通知,等多的同道中人可參預.

白木一休
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 一月 30, 2005 1:05 am    文章主題: 引言回覆

最可惜冇人影相.......... 傷心
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 一月 30, 2005 12:05 pm    文章主題: 引言回覆

可惜下午唔得閒,唔係就可以一齊玩啦.. 唔係咩呀

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期一 一月 31, 2005 10:13 am    文章主題: 引言回覆

又唔叫我玩家............. 大哭
白木一休
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 31, 2005 8:07 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
又唔叫我玩家............. 大哭

o下? 唔係ar ma . 同樂日係俾小三至小四學生玩ka. 點叫你bor.
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期一 一月 31, 2005 9:53 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜剛剛依排冇上來, 唔係咩呀 失之交臂

回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期二 二月 01, 2005 10:05 am    文章主題: 引言回覆

咩叫失之交臂呀??? 驚愕 .......貼得上黎義工活動,唔係可以幫手家咩????真奇怪???咁去幫手同玩都係一樣姐... 吐舌頭
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 二月 01, 2005 9:00 pm    文章主題: 引言回覆

咩叫失之交臂呀???
即係話妳今次唔能夠幫手... 唔係咩呀 下次要補番數呀 微笑

回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 義工活動 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票