八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

搵 錢 大 計
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... 17, 18, 19

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 四月 05, 2006 4:26 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
乜我又變番 " 亞Carmen姐 ", 唔係咸濕佬 ???
我係想話你好似亞姐咁大排ah 唔係咩呀
係bow,原來我巳經係銀章會員la,依!原來想做你個職位都唔難bor,使咪5:00起身M料咁辛苦ah,好似我咁,費話連篇,有朝一日俾我做到話事人,咁個論譠咪好快玩完 拍手 拍手 大笑 大笑

628........發表文章/講廢話係好容易升級既........但升到最高級唔代表你可以做星級管理員, 星級管理員唔係個個都做到既.........要有貢獻........而大家又認同先做到既~~~ ......所以你想做話事人就要出多d力了~~ 開心
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 四月 05, 2006 4:47 pm    文章主題: 引言回覆

想創妳個心呀, "費話連篇"係咪要收錢架 ? "廢話連篇"又冇貢獻, 點做話事人呀 ? 做住雯薑H先啦.
香港人,使唔使咁惡ah, 你都唔明我意思,我既意思係話你地係用計分制升級既嗎,咁我費話連篇都有分既嗎(我係指同d會員談話),咁正路係咪會加分先,我咪就係話自已做唔到low(應同亞Cookie姐一樣,好佩服Carmen咁勤力,咁扺得諗 ),如果俾我管理員就大鍋la,
香港人,滿意未?[/size][/b]
醜醜:我喺P.7巳答過香港人LA,你梗係冇睇過LA 唔係咩呀
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 四月 05, 2006 9:14 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
628 寫到:
old_old_7 寫到:
enamyen 寫到:
Carmen 講得對, 大家網友, 應該係互相尊重才對.
唔見你尊重下我? 極度激動的
死發姣七,又有新目標LA
628...呢個唔係新目標....佢早你好多入左黎玩好耐, 只係呢排可能唔得閒少左姐~~ 唔係咩呀
知唔係,醜醜先至係我新目標呀 唔係咩呀 露齒而笑
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 11:56 am    文章主題: 引言回覆

知唔係,醜醜先至係我新目標呀
死老爺七,咁快回魂既, 露齒而笑 露齒而笑 ,你真係飢不擇食bor,話明係醜醜你都上,我話你先係一個真正虛偽既人ah 唔係咩呀 (醜醜係你既地頭度讚你幾句,幫你幾口,就即刻話睇中人,假到痺 嘿嘿 ),一時又話同 Carmen,Cookie係三合一
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 12:17 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
死老爺七,咁快回魂既, 露齒而笑 露齒而笑 ,你真係飢不擇食bor,話明係醜醜你都上,我話你先係一個真正虛偽既人ah 唔係咩呀 (醜醜係你既地頭度讚你幾句,幫你幾口��就即刻話睇中人,假到痺 嘿嘿 ),一時又話同 Carmen,Cookie係三合一
我又唔怕人讚,又唔怕人嬲 唔係咩呀 我又冇話過我係好人 吐舌頭
死老
回頂端
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 12:22 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
死老爺七,咁快回魂既, 露齒而笑 露齒而笑 ,你真係飢不擇食bor,話明係醜醜你都上,我話你先係一個真正虛偽既人ah 唔係咩呀 (醜醜係你既地頭度讚你幾句,幫你幾口��就即刻話睇中人,假到痺 嘿嘿 ),一時又話同 Carmen,Cookie係三合一
我又唔怕人讚,又唔怕人嬲 唔係咩呀 我又冇話過我係好人 吐舌頭

咁你話la,點解你鰫O個時候先話睇亞醜醜ah,醜醜又唔係新會員
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 12:26 pm    文章主題: 引言回覆

628 寫到:
628 寫到:

咁你話la,點解你�鰫O個時候先話睇亞醜醜ah,醜醜又唔係新會員
唔通要擇日子至得?
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 06, 2006 12:28 pm    文章主題: 引言回覆

你而家lunch break牙?
到e家先上黎?
死老
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
19頁(共19頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票