八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

D 差 佬 成 日 鬼 鼠 影 快 相

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 有讚有彈
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
bonelessduck
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 一月 29, 2006 8:12 am    文章主題: D 差 佬 成 日 鬼 鼠 影 快 相 引言回覆

D差佬成日鬼鬼鼠鼠咁"餅"係D咸濕位度影快相!

好唔認同佢地咁既做法囉!

係英國大多數快相機都專登油左螢光燈色,
同係快相機前大約100米有告示牌話你知前面快相機!

佢地咁樣鬼鬼鼠鼠咁"餅"係D咸濕位度影快相,好影響香港既形像囉!好樣衰呀!作為香港人都覺得羞家!有次個鬼仔friend同我一齊經過見到有個差佬做緊D咁唔見得光既行為,佢都笑左好耐,真係羞家!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 一月 29, 2006 9:21 am    文章主題: 引言回覆

假如我地做人行事係行得正, 企得正, 奉公守法, 又何需怕警察執法呢 ? 唔係咩呀
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 一月 29, 2006 10:48 pm    文章主題: 引言回覆

咁又係WOR∼ 拍手
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 二月 26, 2006 10:24 am    文章主題: Re: D差佬成日鬼鼠影快相 引言回覆

bonelessduck 寫到:
D差佬成日鬼鬼鼠鼠咁"餅"係D咸濕位度影快相!好唔認同佢地咁既做法囉!係英國大多數快相機都專登油左螢光燈色,同係快相機前大約100米有告示牌話你知前面快相機!佢地咁樣鬼鬼鼠鼠咁"餅"係D咸濕位度影快相,好影響香港既形像囉!好樣衰呀!作為香港人都覺得羞家!有次個鬼仔friend同我一齊經過見到有個差佬做緊D咁唔見得光既行為,佢都笑左好耐,真係羞家!

D差佬成日專登油左螢光燈色,同係相機前大約100米有告示牌話你知前面 度影快相!好唔認同佢地咁既做法囉!係香港大多數"餅"係D咸濕位度影快相!
佢地咁樣度影快相,好影響英固既形像囉!好狠蠶呀!作為英國人都覺得羞家!有次個鬼仔friend同我一齊經過見到有班差佬做緊D咁曝光既行為,我都笑左好耐,真係羞家!
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 二月 26, 2006 10:29 am    文章主題: Re: D差佬成日鬼鼠影快相 引言回覆

old_old_7 寫到:
bonelessduck 寫到:
D差佬成日鬼鬼鼠鼠咁"餅"係D咸濕位度影快相!好唔認同佢地咁既做法囉!係英國大多數快相機都專登油左螢光燈色,同係快相機前大約100米有告示牌話你知前面快相機!佢地咁樣鬼鬼鼠鼠咁"餅"係D咸濕位度影快相,好影響香港既形像囉!好樣衰呀!作為香港人都覺得羞家!有次個鬼仔friend同我一齊經過見到有個差佬做緊D咁唔見得光既行為,佢都笑左好耐,真係羞家!

D差佬成日專登油左螢光燈色,同係相機前大約100米有告示牌話你知前面 度影快相!好唔認同佢地咁既做法囉!係香港大多數"餅"係D咸濕位度影快相!
佢地咁樣度影快相,好影響英固既形像囉!好狠蠶呀!作為英國人都覺得羞家!有次個鬼仔friend同我一齊經過見到有班差佬做緊D咁曝光既行為,我都笑左好耐,真係羞家!

笑死我啦

我始終要講一句公道說話 :

感謝正氣的香港警察維持治安, 使我們這些守法市民可以安居樂業

回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 二月 26, 2006 10:32 am    文章主題: 引言回覆

人地D鬼笑就跟住D鬼笑,笑乜鬼都唔知,鬼唔知個鬼係鬼鬼馬馬咁笑鬼緊你添?
死老
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 二月 26, 2006 10:41 am    文章主題: 引言回覆

old_old_7 寫到:
人地D鬼笑就跟住D鬼笑,笑乜鬼都唔知,鬼唔知個鬼係鬼鬼馬馬咁笑鬼緊你添?

極度激動的
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 二月 26, 2006 10:46 am    文章主題: 引言回覆

D死鬼話同性戀合法化,唔可以有岐視,又昂九九跟人合法化.
而家有D鬼要求亂倫合法化,係人權,唔可以岐視.又跟佢牙?
遲D人獸戀,又話人有人權,狗都要有狗權,唔可以岐視.
咪以前係鬼講既野都岩,咪見鬼就拜.
咪搭過大船出過洋就笑艇仔,要認真思考下.
中東咁亂就係美國佬強加西方思想於當地傳统思想乍.
死老
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期日 二月 26, 2006 11:00 am    文章主題: 引言回覆

[2006/02/25] 姦 羊 漢 被 迫 娶 羊 妻
月 黑 風 高 的 晚 上 , 孤 男 寡 女 在 乾 草 堆 上 「 做 錯 事 」 , 被 女 方 家 人 當 場 揭 發 , 男 方 被 迫 娶 女 子 過 門 ─ ─ 故 事 除 了 有 點 像 粵 語 長 片 的 橋 段 外 , 似 乎 無 甚 特 別 。 不 過 , 發 生 在 非 洲 國 家 蘇 丹 ( Sudan ) 的 這 件 事 , 「 女 主 角 」 不 是 人 , 是 山 羊 。 據 《 朱 巴 郵 報 》 報 道 , 山 羊 的 主 人 阿 利 費 ( Alifi ) 在 本 月 十 三 日 深 夜 上 床 後 , 聽 到 山 羊 慘 叫 , 立 即 跑 到 屋 外 , 驚 見 男 子 通 貝 ( Tombe ) 一 絲 不 掛 , 正 撲 在 山 羊 身 後 「 有 所 動 作 」 , 於 是 大 喝 : 「 你 幹 甚 麼 ? 」 通 貝 嚇 得 倒 地 , 被 阿 利 費 擒 住 綁 起 , 送 交 村 中 長 老 發 落 。 阿 利 費 說 : 「 長 老 說 不 用 把 通 貝 交 給 警 察 , 因 為 既 然 他 把 我 的 山 羊 當 作 妻 子 用 , 叫 他 下 聘 禮 , 把 山 羊 娶 回 家 好 了 。 」 通 貝 忙 不 迭 答 應 , 當 場 掏 出 約 四 百 港 元 , 付 了 一 半 聘 禮 。 阿 利 費 說 : 「 我 已 把 山 羊 交 給 他 。 據 我 所 知 , 他 倆 仍 然 在 一 起 。 」

[ 資 料 來 源 : 英 國 廣 播 公 司 ]
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 有讚有彈 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票