八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

死cheaP gUy

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 電腦軟件
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
on_q_q
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 二月 07, 2011 11:09 am    文章主題: 死cheaP gUy 引言回覆

承蒙淫善七指引
教我簽左個手提電話合約
從以前既
日間250分鐘
晚八時後至早上六時,用末無限
100分鐘全加拿大的$25月費計劃

轉到而家既係
全北美任何時間任講(包埋美國添)
無限sms/mms(我無用既)
無限Data
半價$50出左部HTC snap,新客戶回饋番$50(等於送既)
跟住預付一年又減少少
變成係每月$29

由於data係無限流量
又可以用program將我部手機變成modem
用USB接住部laptop就可以用部laptop上網(tethering)
今日先岩岩整好
而家就係咁黎上88既
就算上youtube睇video,上鹹網睇四仔都好順
再試一排就cut狠左昂貴既上網費($39,25G) 唔係咩呀 唔係咩呀 唔係咩呀
檢視會員個人資料 發送私人訊息
on_q_q
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 二月 07, 2011 11:19 am    文章主題: 引言回覆

最好既係部手機免費得黎功能多多
可以用data自己上網,MSN,email唔在講
又可偷人地wifi上網
又內置GPS同google map
一路開車一路聽香港電臺一路用GPS都好順

最最最最最可惜,無得flash rom改中文
睇唔到中文網頁
而且係用Windows Mobile, 唔識搵app 極度激動的

而家等買部行 Andriod既2手Sony Ericsson XPERIA X10
路人甲
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 二月 07, 2011 1:31 pm    文章主題: 引言回覆

比你算過都唔會錯得去邊. 拍手
路人甲
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 二月 07, 2011 1:33 pm    文章主題: 引言回覆

同埋幫我問下淫七, 係邊間公司, 等我通知埋D親戚轉埋過去. 愛
on_q_q
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 二月 07, 2011 1:40 pm    文章主題: 引言回覆

路人甲 寫到:
同埋幫我問下淫七, 係邊間公司, 等我通知埋D親戚轉埋過去. 愛

Mobilicity.ca

不過佢D promotion成日轉既
可能而家會唔同左
但梗有新野
註,小公司,衹有四大名城才有網絡
多倫多
渥太華
溫哥華
重有唔記得邊個添
on_q_q
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 二月 07, 2011 1:41 pm    文章主題: 引言回覆

Coverage:

Toronto
Vancouver
Calgary
Edmonton
Ottawa
on_q_q
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 二月 07, 2011 1:43 pm    文章主題: 引言回覆

路人甲 寫到:

同埋幫淫七問下

Sony Ericsson XPERIA X10

Sony Ericsson XPERIA X10i

香港幾多錢?
Ringo
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 二月 08, 2011 12:59 am    文章主題: 引言回覆

on_q_q 寫到:
路人甲 寫到:

同埋幫淫七問下

Sony Ericsson XPERIA X10

Sony Ericsson XPERIA X10i

香港幾多錢?

X10 / X10 HD - $3980
X10 mini - $1,980

http://www.eprice.com.hk/mobile/manu/SonyEricsson/

相遇是緣分..有幸能在網路上結識成為好朋友
珍惜緣分是我的心願...... 朋友可以是一輩子的
願將真心獻給我的好朋友更願彼此的友誼....能細水長流
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
on_q_q
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 二月 08, 2011 8:21 am    文章主題: 引言回覆

X10 - $3980

貴過呢邊?
Here, $449+13%稅乘7
路人甲
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 二月 08, 2011 1:34 pm    文章主題: 引言回覆

on_q_q 寫到:
X10 - $3980

貴過呢邊?
Here, $449+13%稅乘7

$449+13%稅乘7.8 = $3957

未加對換手續費.
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 電腦軟件 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票