八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

大家好~~終於比我搵到"御景花園"topic既地方喇~~~~
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 七月 14, 2005 9:34 am    文章主題: Re: 关注身边的人 引言回覆

net 寫到:
肥佬 寫到:
叻弟,
照計你咁大隻, 冇人敢蝦你喎 混亂 混亂 尷尬 尷尬

肥弟
但係你有無聽過膽生毛﹖﹖ 海盜 魔鬼

叻弟,
我剩係聽過"蟻多嬲死象"渣! 吐舌頭
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
waii888
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期二 七月 26, 2005 11:55 am    文章主題: 引言回覆

火車站已經加設臨時鐵欄行人路啦,隧道燈光也光了很多,又有保安,而家好好多!!!
拍手 希望可以一直改善!!!
肥佬
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期五 七月 29, 2005 6:25 am    文章主題: 引言回覆

waii888 寫到:
火車站已經加設臨時鐵欄行人路啦,隧道燈光也光了很多,又有保安,而家好好多!!!
拍手 希望可以一直改善!!!

一早就應該咁做啦!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
engtea
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期三 九月 27, 2006 11:14 pm    文章主題: Re : 這個花園綱址好 引言回覆

有資訊性 , 識多的 , 醒的

有等網址太吹水 , 太個人化 , 太浪費大家寶貴時間

真希望大家自律

大家合作 , 提供建設性意見 , 大家合作爭取 ( 與大業主一起做雙贏 )

明天將會更好
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
man169
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期五 一月 19, 2007 8:26 pm    文章主題: 引言回覆

net 寫到:
waii888 寫到:
補充一點....火車站出黎比起以前真係唔方便好多!!!
沒左御景花園鋪,沒得直接上華富天喬等............

但係依家火車站旁有一空地在興建中,我想好快又有另一番新景象! 吐舌頭

想鴭Q,慢慢想,到時造蠨et叔叔 露齒而笑
tanker
VIP
VIP

發表發表於: 星期六 十二月 08, 2007 12:40 am    文章主題: 引言回覆

仁記 寫到:
waii888 寫到:
御景真的不錯,但以前是只賣香港人的,但現在....
另外新起的加洲二期真的不錯,因為我朋友剛買了,我去過玩,佢地大堂和大門都比我們的漂亮很多,還有7樓是送天台裝修的,冷氣也送....比起我以前什麼都沒有送,真的好很多啊~~~希望各御景業主也來發表一下意見吧~~~

咁,waii兄鍾唔鍾意打乒乓波,有機會一齊玩黻.

I like to play table tennis, but it is too far away ............
回頂端
rav4hk
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期一 六月 02, 2008 5:43 pm    文章主題: 吾好次次講得咁好 引言回覆

我係香港人,日日住係御景,就知道沒野好,真係好後侮買御景
回頂端
劉仔
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 六月 02, 2008 6:41 pm    文章主題: Re: 吾好次次講得咁好 引言回覆

rav4hk 寫到:
我係香港人,日日住係御景,就知道沒野好,真係好後侮買御景

吓,我地以為御景管理費高啲、管理好啲添!我地帝豪自從換過批保安又幾好喎,你地有冇业主联誼會之類,大針針佢,又或借此平臺多啲联系 la。
回頂端
m6b4
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期二 六月 03, 2008 12:34 am    文章主題: 引言回覆

御景管理費高,萬豪管理費仲高呀!
回頂端
tanker
VIP
VIP

發表發表於: 星期三 六月 04, 2008 1:08 am    文章主題: 引言回覆

m6b4 寫到:
御景管理費高,萬豪管理費仲高呀!

wah.......will it higher than in Hong Kong??
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 御景花園 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4
4頁(共4頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票