八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

<若你能看見>
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 歌唱地帶
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
小白
VIP
VIP

發表發表於: 星期日 十一月 04, 2007 10:25 pm    文章主題: 引言回覆

帝國 寫到:
小白 寫到:
我係基督徒, 但係.....仲未受洗果種 露齒而笑

笑完就算!
希望有日您能做到!
與衪同行!! 開心

咁你呢..(洗咗禮未呀 開心 ).
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
帝國
管理員
管理員

發表發表於: 星期日 十一月 04, 2007 11:39 pm    文章主題: 引言回覆

An Unreserved Love

I've always been told love won't survive.

Promises will turn into lies

The world just thinks love comes and passes through.

It never lasts pure and true

But I still believe love can last.
It's your unfailing love that gives me rest
You were there when I needed you most
I'll never walk all alone!

On the cross you died and tool away my curse?
Love so wondrous no one ever could deserve.
Your bleeding hands proved your love unreserved.
You're my freatest joy and treasure on the earth...

Make my life a fragrant offering I pray.
Help me Lord to serve you truly every day.
Through tears and joy I'll give you all my praise.
Let the whole world know your love and grace!

http://tmhaed.org/files/UNRESERVED%20LOVE.wma

在生命中不管遇到任何困難,都不要失去臉上的笑容。
回頂端
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期日 十一月 04, 2007 11:52 pm    文章主題: 引言回覆

唔開心可找我一齊唱詩歌.... 唔係咩呀 唔係咩呀
帝國
管理員
管理員

發表發表於: 星期一 十一月 05, 2007 12:09 am    文章主題: 引言回覆

lts 寫到:

係咪有時有d想吾通架嘢!
都揾得您傾計.........架!
微笑 微笑

回頂端
帝國
管理員
管理員

發表發表於: 星期三 十一月 28, 2007 7:55 am    文章主題: 引言回覆

與祂同行.

心靈感安靜.

http://tmhaed.org/files/UNRESERVED%20LOVE.wma

回頂端
lts
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 十一月 28, 2007 4:28 pm    文章主題: 引言回覆

帝國 寫到:
lts 寫到:

係咪有時有d想吾通架嘢!
都揾得您傾計.........架!
微笑 微笑

而加先睇到 tim..... 吐舌頭 吐舌頭

多個人多個腦, 大d 機會想得通.... 唔係咩呀

從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 歌唱地帶 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5
5頁(共5頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票