八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

請問應該點樣去開解一個將會失明既人
前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 助人助己
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 二月 20, 2007 11:13 pm    文章主題: Re: 請問應該點樣去開解一個將會失明既人 引言回覆

old_old_7 寫到:
小一 寫到:
小一 寫到:
佢無親人咩?
最親的就只有一個年老的母親
你大鑊勒
好笑嗎?
乜笑就幫唔到架咩? 驚愕
笑住口至少唔會悶對悶先啦.自己都悶,點幫人呀?
死蠢 極度激動的
要整到一個down既人up,
最好係令佢笑,嬲,喊,驚..........不過咪比佢悶,靜................
(.................)<---------=其它你自己諗啦
死老
本文純屬發表者隻右手既意見,與作者其它器官臘腸無關
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 雅虎訊息通
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 二月 20, 2007 11:37 pm    文章主題: Re: 請問應該點樣去開解一個將會失明既人 引言回覆

小一 寫到:
小一 寫到:
佢無親人咩?
最親的就只有一個年老的母親
你大鑊勒
好笑嗎?
乜笑就幫唔到架咩? 驚愕
笑住口至少唔會悶對悶先啦.自己都悶,點幫人呀?
死蠢 極度激動的
要整到一個down既人up,
最好係令佢笑,嬲,喊,驚,..........不過咪比佢悶,靜................
(.................)<---------=其它你自己諗啦
新加
死老
回頂端
KULALACHU
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 二月 20, 2007 11:47 pm    文章主題: Re: 請問應該點樣去開解一個將會失明既人 引言回覆

小一 寫到:
同個20歲同40歲講既野都唔同啦

傷心 可唔可以令佢唔好諗自己,反而令佢先諗屋企人,
比瓥d任感佢,分散少少佢注意力先。

咁咪仲死多二錢重,仲多左壓力,死快的 大哭
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 AIM Address 雅虎訊息通 MSN Messenger
☆雪之女孩☆
管理員
管理員

發表發表於: 星期二 二月 20, 2007 11:58 pm    文章主題: Re: 請問應該點樣去開解一個將會失明既人 引言回覆

KULALACHU 寫到:
小一 寫到:

你好毒呀~!! 驚愕 酷

改編歌詞裡除列明自創,
其餘都是轉貼的.
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期二 二月 20, 2007 11:59 pm    文章主題: Re: 請問應該點樣去開解一個將會失明既人 引言回覆

小一 寫到:

你咁叻,又你幫勒
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 二月 21, 2007 12:15 am    文章主題: Re: 請問應該點樣去開解一個將會失明既人 引言回覆

☆雪之女孩☆ 寫到:
小一 寫到:

你好毒呀~!! 驚愕 酷
所以我要問年紀呢,唔同歲數吸收能力都唔同。
死老
回頂端
小一
銅章會員
銅章會員

發表發表於: 星期三 三月 14, 2007 11:47 pm    文章主題: 引言回覆

好感謝每一個有發表過既朋友,特別係old_old_7,Thanks!!
老實講,就算我點關心佢,都始終唔係佢,了解唔到佢既感受,佢既痛苦。而家我只係想俾佢知,仲有人關心佢。唉!!!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 12, 2007 2:16 am    文章主題: 引言回覆

小一 寫到:
好感謝每一個有發表過既朋友,特別係old_old_7,Thanks!!
老實講,就算我點關心佢,都始終唔係佢,了解唔到佢既感受,佢既痛苦。而家我只係想俾佢知,仲有人關心佢。唉!!!
整盲自己囉
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 12, 2007 2:17 am    文章主題: 引言回覆

小一 寫到:
整盲自己囉
我叫你遮住對眼乍 大笑
死老
回頂端
old_old_7
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 四月 12, 2007 2:18 am    文章主題: 引言回覆

你係咪40歲架
14乍掛
咪挽我喎
死老
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 助人助己 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
3頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票