八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

次 次 都 係 晚 上 開 始 修 路
前往頁面 上一頁  1, 2

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
香港人
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 2:05 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
vintage 寫到:
Carmen 寫到:
香港人 寫到:
vintage 寫到:
但如果日頭進行,會唔會令到好塞車架 尷尬

一定會啦 ! 條路咁窄. 不過都冇理由有噪音架, 夜晚應該係做 d 冇噪音工作

掘爛條路您話幾嘈呀 ! 極度激動的

有無寫明工程幾時完成(大修定小修) 暈

小修, 多數係做幾晚 !

如果嘈到瞓唔到咪黎我度瞓囉 ! 吐舌頭 吐舌頭
vintage
管理員
管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 2:05 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
香港人 寫到:
vintage 寫到:

一定會啦 ! 條路咁窄. 不過都冇理由有噪音架, 夜晚應該係做 d 冇噪音工作

埋尾整"立青"嗰時會好臭嘅 大哭
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 2:06 am    文章主題: 引言回覆

咦, 又出 proposal ? 而家靜哂啦 ! 瞓覺 ! 拜拜 ! 露齒而笑
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
香港人
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 2:12 am    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
咦, 又出 proposal ? 而家靜哂啦 ! 瞓覺 ! 拜拜 ! 露齒而笑

good night ! 聰日早 d 返 工. 露齒而笑 露齒而笑
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 12:05 pm    文章主題: 引言回覆

香港人 寫到:
Carmen 寫到:
vintage 寫到:
Carmen 寫到:
香港人 寫到:
vintage 寫到:

哦.............HK人BABA出到聲喇∼∼∼∼大家你地睇下∼∼ 拍手
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 12:17 pm    文章主題: 引言回覆

醜醜 寫到:
香港人 寫到:
Carmen 寫到:
vintage 寫到:
Carmen 寫到:
香港人 寫到:
vintage 寫到:

哦.............HK人BABA出到聲喇∼∼∼∼大家你地睇下∼∼ 拍手

回頂端
醜醜
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 3:05 pm    文章主題: 引言回覆

我無玩家....佢自己講既∼∼ 拍手
your_daughter
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 3:13 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
vintage 寫到:
大家都好清楚
投訴接受,野就照舊
carman姐唔好咁嬲,開心d過生日仲好la
Happy brithday

多謝, 我地年年28歲, 男友排到去尖沙咀 ! 露齒而笑

由佐敦排到去尖沙咀
回頂端
your_daughter
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期四 九月 07, 2006 3:14 pm    文章主題: 引言回覆

香港人 寫到:

仲唔車carmen番屋企..
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 不平則鳴 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2
2頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票