八八論壇 Forum88 首頁 八八論壇 Forum88
天南地北八一八,一舒己見安樂哂
[常用網址]

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

預 言 恆 指 12000 點

發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 投資廣場
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 五月 31, 2006 9:24 pm    文章主題: 預 言 恆 指 12000 點 引言回覆

恆指12000關不保 經濟學者關紹鵬指出,以香港現時的經濟情G同公司業績展望,祗能{支持恆生指數保持在12000點水平,如果資金進一步撤離港股,不排除進一步下挫,跌穿萬二大關.

咁咪好恐怖 驚愕 驚愕
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 五月 31, 2006 9:49 pm    文章主題: 引言回覆

都唔恐怖呀, 香港都試過幾鑊, 鑊鑊新鮮鑊鑊甘,
齯H咪又唔記得!
我自己灠簹鰴˙]法左一,
由5月9 日到現在都無左成 US$20,000 !
我老細平時抽親新股都 1,2百萬咁炒 margin
佢在上星期 deadline 上午都臨時叫停唔去馬!
我老細炒股都幾叻, 但佢有個老友重叻,
就係 your_daughter 個老闆,
我老闆都成日跟佢指示做人
幾年前一隻"321"都賺唔少
我老闆係名列 "321" 非公司/基金公司持股人中
排名首10名就可知佢果時韌X多貨啦 !
回頂端
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 五月 31, 2006 10:36 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
齯H咪又唔記得!

不過呢輪我睇到有些論壇都係咁講喎, 係8月份前唔好玩股票, 費時一身蟻走唔甩 微笑
回頂端
Carmen
榮譽管理員
榮譽管理員

發表發表於: 星期三 五月 31, 2006 10:38 pm    文章主題: 引言回覆

chimacookie 寫到:
Carmen 寫到:
齯H咪又唔記得!

不過呢輪我睇到有些論壇都係咁講喎, 係8月份前唔好玩股票, 費時一身蟻走唔甩 微笑

其實今年年頭果灟楔籇R至運程書都係咁講架 !
回頂端
chimacookie
星級管理員
星級管理員

發表發表於: 星期三 五月 31, 2006 10:40 pm    文章主題: 引言回覆

Carmen 寫到:
chimacookie 寫到:
Carmen 寫到:
齯H咪又唔記得!

其實今年年頭果灟楔籇R至運程書都係咁講架 !

咁呀~~要唔要留番啲資金等入平貨呢?? 露齒而笑 露齒而笑

到時你記得話埋俾我知呀, 唔該 開心
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    八八論壇 Forum88 首頁 -> 投資廣場 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票